Tozlu Yaka Dizisi ekranlara veda ediyor

Tozlu Yaka Dizisi ekranlara veda ediyor
Fox Tv’den bir erken final kararı daha. Kanal yaz sezonunda yayına giren Tozlu Yaka dizisinin final yapmasına karar verdi.

Bu sezon pek çok dizisi erken final yapan ve hemen hemen yeni başlayan dizileri içinde şu an yayında hiçbir dizisi bulunmayan Fox Tv’den bir erken final kararı daha geldi. Kanal yaz sezonunda başlayan ve özellikle genç kitleye hitap eden dram – macera ve gençlik dizisi Tozlu Yaka için erken final kararı aldı. yayınlandığı ilk zamanlarda birinciliğe kadar yükselen ancak son zamanlarda oldukça kan kaybeden ve reyting yarışında çok gerilere düşen dizinin final yapma kararı seyirciyi oldukça üzdü. NTC Medya tarafından hazırlanan ve kadrosunda Emre Kınay, Dolunay Soysert ve Begüm Birgören gibi ünlü isimlerin yer aldığı Tozlu Yaka’nın 25 Aralık tarihinde final yaparak ekranlara ve seyircisine veda edeceği öğrenildi.

26. Bölümde Veda Ediyor

Yaz aylarında başlayan ve Fox Tv ekranlarında yayınlanan Tozlu Yaka dizisinden de erken final kararı geldi. NTC medya tarafından hazırlanan ve başladığı zamanlarda birincilik, ikincilik ve üçüncülük gibi yüksek sıralarda yer alan gençlik türündeki dram ve macera dizisi Tozlu Yaka ilerleyen haftalarda bu başarısını devam ettiremedi ve erken final kararı aldı. Seyircinin oldukça üzüldüğü bu karar sonucu dizi 25 Aralık tarihinde yayınlanacak 26. Bölümüyle ekranlara veda edecek. Yönetmen koltuğunda Semih Bağcı’nın oturduğu ve senaryosunu Yekta Tosun’un kaleme aldığı Tozlu Yaka’nın da final yapmasıyla birlikte Fox Tv’de Yasak Elma dışında dizi kalmayacak ve kanal yeni yıla yeni dizilerle girecek.

Tozlu Yaka Oyuncuları

Zengin ailelerin çocuklarının gittiği bir koleje kenar semtte yaşayan ailelerin çocuklarından bazıları da gitmeye başlar ve bu iki taraf arasında sosyal çatışmalar yaşanır. NTC Medya tarafından hazırlanan Tozlu Yaka dizisi ilk zamanlar bu konuyla oldukça sevildi. Dizinin kadrosunda birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Dizinin kadrosunda, Dolunay Soysert, Emre Kınay, Tayanç Ayaydın, Begüm Birgören, Kaan Miraç Sezen, Ulvi Kahyaoğlu, Serra Pirinç, Çağla Şimşek, Can Bartu Arslan, Sude Zülal Güler, Kadim Yaşar, Ahmet Haktan Zavlak, Nebil Sayan, Egemen Almacı gibi isimler yer alıyor. Fox Tv ekranlarında yayınlanan dizi 25 Aralık’ta 26. Bölümüyle ekranlara ve seyirciye veda edecek.

17-12-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar