Gönül Dağı 78. Bölüm İzle

Gönül Dağı 78. Bölüm İzle
Gönül Dağı 78. Bölüm İzle; 17 Aralık Cumartesi akşamı 78. Bölümüyle ekrana gelecek Gönül Dağı dizisinin yayınlanan 78. Bölümünü izlemek için detaylar haberimizde!

Gönül Dağı 78. Bölüm İzle; Oyuncu kadrosunda Berk Atan, Yavuz sepetçi, Ege Aydan, Semih Ertürk, Ecem Özkaya, Hazal çağlar ve Cihat Süvarioğlu’nun yer aldığı ve üçüncü sezonuyla TRT 1 ekranlarında seyirciyle buluşan Gönül Dağı FIFA 2022 Dünya Kupası Futbol Karşılaşmaları sebebiyle uzun bir süredir ekranlarda yer almıyordu. Bu uzun arada seyirci tarafından oldukça özlenen ve yayınlandığı Cumartesi akşamlarının en çok izlenen dizisi olma başarısını elinde bulunduran Gönül Dağı 17 Aralık akşamı yeni bölümü olan 78. Bölümle yeniden seyiğrciyle buluşuyor. Anadolu’da Bir Bozkır Hikayesi sloganıyla yayın hayatına başlayan ve aldığı reytinglerle zirvede olan dizi kanalının da en gözde yapımları arasında yer alıyor. Köprü Film tarafından hazırlanan Gönül Dağı’nın 78. Yeni bölümü bu akşam saat 20.00’da TRT 1 ekranlarında seyirciyle buluşuyor.

GÖNÜL DAĞI SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL İZLE!

Köprü Film tarafından TRT 1 için hazırlanan ve bu sezon üçüncü sezonuyla ekranlara gelen reyting rekortmeni dizilerden Gönül Dağı verdiği uzun aranın ardından yeniden ekranlara dönüyor. Yayınlanan son bölümde Elif, yıllar sonra annesinin kasabaya gelmesiyle oldukça şaşırmış ve onun hikayesini dinledikten sonra oldukça üzülmüştür. Ancak Elif’in annesi kasabada kalmayacak ve geri dönecektir. Bu arada amcaoğullarıyla en iyi nişan organizasyonunu yapmak için mücadeleye giren, Asuman, Zahide ve Cemile bunun için büyük türkücü Mahmut Tuncer’i ikna etmeyi başarmıştır. Ancak tam da nişan günü Mahmut Tuncer kaçırılmıştır. Amcaoğulları bu olaya da el atarken yine olmadık olaylar başlarına gelecektir.

Gönül Dağı 78. Bölüm’de Seyirciyi Neler Bekliyor?

TRT 1 ekranlarının sevilen ve oldukça iyi reyting alan başarılı dizisi Gönül Dağı Dünya Kupası Futbol karşılaşmalarının ardından yeniden ekranlara dönüyor. Uzun bir aranın ardından bu akşam yeni bölümüyle ekrana gelecek dizide yine olaylar peş peşe yaşanacak. Dizinin 78. Bölümünde, amcaoğulları kasabanın sıcak su ihalesi için çalışırken en büyük rakipleri Şilililerden büyük bir darbe yerler. Ancak amcaoğulları bu durumu gizler ve üstesinden gelmeye çalışır. Öbür taraftan okulda laboratuvar kurmak isteyen Selma Öğretmen türlü zorluklarla karşılaşır ve yardıma ihtiyaç duyar. Hacer’in her an baskısını üzerinde hisseden Rıfat ise ondan kurtulmak için çok ciddi bir karar verir ve Mihriban ile bu kararı uygulamaya koyulur. TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve üçüncü sezonunda olan başarılı dizi Gönül Dağı bu akşam 78. Yeni bölümüyle seyirciyle buluşuyor.

17-12-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar