Hande Soral ile İsmail Demirci bebeklerini kucağına aldı

Hande Soral ile İsmail Demirci bebeklerini kucağına aldı
Ünlü oyuncular Hande Soral ile İsmail Demirci bebeklerini kucağına aldı. Ünlü çiftin bebekleri bugün dünyaya geldi. İsmail Demirci baba oldu.

Ekranın sevilen isimlerinden Hande Soral ile İsmail Demirci'den beklenen müjde geldi. Hande Soral ve İsmail Demirci bugün bebeklerini kucaklarına almanın mutluluğunu yaşıyor. Ünlü çiftin bebekleri Altunizade Acıbadem Hastanesi'nde dünyaya geldi. İsmail Demirci ve Hande Soral'la ilgili güzel haberi, hastanenin doktorlarından Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr. Furkan Kayabaşoğlu verdi. Başarılı bir operasyon yapıldığını belirten Kayabaşoğlu, "Hande ve İsmail Demirci çiftinin bebeği, 52 cm ve 3705 gram olarak dünyaya geldi. Bebeğin ve annenin sağlık durumları gayet iyi. Kendilerine sağlıklı ve uzun bir ömür diliyoruz" ifadelerini kullandı.

İsmail Demirci ve Hande Soral bebeklerine hangi ismi verdi

Show Tv'de yayınlanan Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinde Kuzey karakterini canlandıran İsmail Demirci ile oyuncu Hande Soral 2017'de evlenmişti. Ünlü çiftin bekledikleri bebekleri bugün dünyaya geldi. İstanbul Altunizade'de bulunan Acıbadem Hastenesi'nde gerçekleşen doğum sonrası gözler anne ve bebeğe çevrildi. Hande Soral'ın ve bebeğinin sağlık durumunun iyi olduğu açıklandı. İsmail Demirci ve Hande Soral bebeklerine Ali adını verdi. Ünlü çift oğulları Ali'ye kavuşmanın sevincini yaşarken hayranları da gelecek fotoğrafları merakla beklemeye başladı. İsmail Demirci ve Hande Soral sosyal medya hesaplarından paylaştıkları fotoğraflarda oğullarına Ali adını verdiklerini açıklamışlardı.

Hande Soral ile İsmail Demirci'nin bebek heyecanı

Hande Soral en son TRT1'de yayınlanan Diriliş Ertuğrul dizisinde rol almıştı. Hande Soral 2017 yılında hayatını İsmail Demirci ile birleştirdi. İki ünlü oyuncu mutlu bir evlilik hayatı sürerken bebek sevinci de yaşadı. İsmail Demirci ile Hande Soral heyecanla bekledikleri bebekleri Ali'ye kavuştu. Hande Soral hamilelik pozları ve hazırladığı Baby Shower partisiyle gündeme gelmişti. Ünlü çift ve sevenlerinin beklediği gün geldi ve Ali bebek İstanbul'da dünyaya merhaba dedi. Anne olan Hande Soral'ın ve bebekleri Ali'nin sağlık durumunun iyi olduğu haberi ise Dr. Furkan Kayabaşoğlu tarafından duyuruldu. Ünlü çifti biz de Canlıtv olarak tebrik ediyoruz.  

31-05-2022
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar