Uraz Kaygılaroğlu ile Pınar Deniz'i buluşturan Süperstar'a yeni isim

Uraz Kaygılaroğlu ile Pınar Deniz'i buluşturan Süperstar'a yeni isim
Uraz Kaygılaroğlu ile Pınar Deniz'i buluşturan Süperstar dizisinin kadrosu genişliyor. Merakla beklenen Süperstar dizisine yeni bir isim daha katıldı.

Yaptığı anlaşmalar ve projelerle gündemde olan Disney Plus iddialı yapımlarla yayın için gün sayıyor. Dünyaca ünlü şirket Disney Plus 14 Haziran'da Türkiye'deki yayınlarına başlıyor. Birçok ünlü oyuncu ile anlaşan Disney Plus birbirinden özel projelerle eğlence sektörüne bomba gibi bir giriş yapacak. Ünlü oyuncular Uraz Kaygılaroğlu ile Pınar Deniz de yeni dönemde Disney Plus projesi olan Süperstar'la ekranda olacak. Platformun iddialı projelerinden biri olan Süperstar dizisinin oyuncu kadrosu da netleşmeye başladı. Birsen Altuntaş'ın haberine göre Süperstar dizisine başarılı oyuncu Tolga Tekin de dahil oldu.

Disney Plus'ın iddialı yapımı Süperstar

Dijtal platform Disney Plus'ın Türkiye yayınları 14 Haziran'da başlıyor. Birçok yerli ve yabancı içerikle eğlence dünyasına yeni bir soluk getirecek platformda yerli yapımlar dikkat çekiyor. Türkiye'nin en sevdiği oyuncuları farklı projelerde bir araya getiren Disney Plus Süperstar dizisi ile de şimdiden dikkat çekmeye başladı. Kanal D'de yayınlanan Yargı dizisindeki performansıyla sezon boyunca göz dolduran Pınar Deniz ile Show Tv'nin iddialı yapımı Üç Kuruş'un iddialı oyuncusu Uraz Kaygılaroğlu'nu bir araya getiren Süperstar Disney Plus ekranından seyirciyle buluşacak. Süperstar için hazırlıklar sürerken oyuncu kadrosu da netleşiyor.

Süperstar oyuncu kadrosunda kimler var?

Yeni dizi Süperstar'ın oyuncu kadrosunda sevilen oyuncular yer alıyor. Pınar Deniz ile Uraz Kaygılaroğlu başrolleri paylaşıyor. Süperstar oyuncu kadrosunda, Ahmet Rıfat Şugar ve Şebnem Hassanisoughi isimleri de var. Merakla beklenen Süperstar projesinde son olarak ödüllü oyuncu Tolga Tekin katıldı. Hakan Bonomo'nun kaleme aldığı yeni dizi Süperstar'da farklı bir hikaye ekrana taşınacak. Aslında seri katil olan bir sanatçının hikayesi çarpıcı bir şekilde işlenecek. Disney Plus için hazırlanan projenin yayın tarihi hakkında henüz net bir bilgi yok. Dizinin son hazırlıklarının yapıldığı bilinirken çekimlerine ne zaman başlanacağı da henüz netleşmedi. Pınar Deniz ve Uraz Kaygılaroğlu'lu yeni dizi Süperstar ile ilgili gelişmeleri sizlere aktaramaya devam edeceğiz.

31-05-2022
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar