Hastaneden çıkan Burak Sergen nikah masasına oturdu

Hastaneden çıkan Burak Sergen nikah masasına oturdu
Koronavirüse yakalanan Burak Sergen uzun süren tedavisinin ardından hastaneden taburcu olmuştu. Hastaneden çıkan Burak Sergen nikah masasına oturdu.

Covid- 19 virüsüne yakalanan Burak Sergen 46 gün süren tedavi sürecinin ardından taburcu oldu. Sergen, hastalığı süresince de yanında olan 2019 yılında nişanlandığı Nihan Ünsal'la nikah masasına oturdu. Ünlü oyuncu Burak Sergen Kanal D'de yayınlanan Sadakatsiz dizisinin kadrosunda yer alıyordu. Ünlü oyuncu setteyken fenalaşmış ve hastaneye kaldırılmıştı. Oldukça zorlu bir tedavi süreci geçiren Sergen, 46 gün sonra taburcu oldu. Taburcu olduktan sonra nişanlısı Nihan Ünsal'la nikah masasına oturduğu öğrenilen Burak Sergen'e yapılan yorumlar ise yeni evli çifti üzdü ve avukatları aracılığıyla açıklama yapıldı.

Burak Sergen Nihan Ünsal'la evlendi

Sadakatsiz oyuncusu Burak Sergen'in nikahlandığı günün magazin haberleri arasındaydı. Sağlık açısından zor günler geçiren Burak Sergen 2019'dan beri nişanlı olduğu Nihan Ünsal'la beraberliğini resmileştirdi. Hürriyet'ten İsmail Bayrak'ın haberine göre ünlü çift evlerinde aile arasında bir nikah töreni yaptı. Burak Sergen'in evinde gerçekleşen nikahta çiftin nikah şahitleri, Erkan Şahin ve Buket Kayapınar Özsırlı oldu. Çok mutlu olduğunu belirten Burak Sergen, "Birlikte sonuna kadar gideceğim insanı buldum. Bu hastalığı atlattığım an Nihan’ın hemen soyadımı taşıması için gereken protokolü gerçekleştirdik" ifadelerini kullandı.

Burak Sergen'den evliliği ile ilgili paylaşımlara tepki

Burak Sergen Nihan Ünsal nikah haberi kısa sürede magazin gündemine girdi. Bu haberin ardından yapılan bazı çirkin sosyal medya paylaşımları yeni evli çiftin tepkisine neden oldu. Ünlü çift avukatları aracılığıyla bir açıklama yayınlandı. Açıklamada yer alan ifadeler şöyle;

"Müvekkilim Burak SERGEN herkesin malumu olduğu üzere zorlu bir tedavi süreci geçirmiş olup bugün itibariyle sağlığı çok daha iyi bir duruma gelmiştir. Geçirdiği bu zor süreçte en büyük desteği, sevenlerinin yanında uzun süredir nişanlısı olan Sayın Nihan ÜNSAL SERGEN'den almıştır. Daha önceden planlanmış olan evliliğini ise tedavisinin ardından 03.06.2021 tarihinde yapmış olup bu konuda başta sosyal medya olmak üzere yazılı ve görsel basında müvekkilim ve eşi ile ilgili birçok haber paylaşımı yapılmıştır.

Nitekim; özellikle sosyal medyada yaptığı bu paylaşımın altına yapılan bazı yorumlar menfi eleştiri sınırlarını çoktan aşmış, müvekkilim ve eşinin kişilik haklarına tecavüz oluşturan hakaret içeren boyutlara gelmiştir. Bu noktada müvekkilim Burak SERGEN veya eşi Nihan ÜNSAL SERGEN hakkında eleştiri sınırlarını aşan kişilik haklarına saldırı ve hakaret içeren yorumlar ile ilgili yasal süreç başlatılmış olup, hukuka aykırı yorumlarla ilgili takiplerimiz ve yasal başvurularımız devam edecektir. Kamuoyuna saygı ile duyurulur."

04-06-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar