Masumiyet Dizisi Oyuncularından Sürpriz Aşk

Masumiyet Dizisi Oyuncularından Sürpriz Aşk
Masumiyet dizisinde senaryo gereği sorunlu bir aşk yaşayan oyuncular Serkay Tütüncü ile İlayda Alişan Bodrum’da el ele görüntülendi.

Bir dizi aşkı daha gerçeğe dönüştü. Uzun yıllardır dizilerde filmlerde aynı seti, aynı sahneyi paylaşan insanlar arasında zaman zaman film dışında gerçek hayatta aşk yaşanmaya başlıyor. Bu güne kadar pek çok dizi ve film aşkı gerçeğe dönüşürken bunlardan bazıları da evlilikle sonuçlandı. Bu durum tabi bu insanların sevenlerini de ayrıca mutlu etti. Bugünlerde bu durum bir kez daha yaşanıyor. Henüz başında olsalar da belki bu ilişki de evlilikle sonuçlanır kim bilir? Son olarak Fox Tv ekranlarında yayınlanan Masumiyet dizisinde aşk yaşayan ve filmin ana konusu olan İlker ve Ela’nın sorunlu ilişkilerini ekrana taşıyan Masumiyet her ne kadar reytingleri iyi olmadığı için 13. Bölümde final yapsa da bu diziden geriye insanları tebessüm ettirecek bir ilişki kalacak gibi görünüyor. Dizide de aşk yaşayan ve pek çok sahneyi paylaşan ünlü oyuncular İlayda Alişan ile Serkay Tütüncü arasında aşk yaşandı iddiaları bir süredir dile getiriliyordu ancak bu sefer bu olay fotoğraflara da yansıdı.

Bodrum’da El Ele

Masumiyet dizisinde İlker ve Ela olarak seyirci karşısına çıkan ve sorunlu bir aşk yaşayan çift bugünlerde Bodrum’da el ele gerçek bir aşk yaşıyorlar. Dizide yaşadıkları aşkı gerçek hayatta da yaşamaya başlayan Serkay Tütüncü ile İlayda Alişan oldukça mutlu görünüyorlar Her ne kadar bu ilişkiyi bir süredir inkar etseler de sonunda onlarda fotoğraflanmaktan kurtulamadılar ve ilişkileri artık inkar edilemeyecek şekilde ortaya çıkmış oldu. Bodrum sokaklarında el ele görüntülenen çiftin ise oldukça mutlu oldukları gözlendi. Çift kendilerini görüntüleyen basın mensuplarından ise resimleri yayınlamamalarını rica ettiler.

Fotoğrafları Yayınlamayın Çok Yıpranırız

Bodrum’da el ele görüntülenen ve Masumiyet Dizisindeki aşklarını gerçek hayata taşıyan 25 yaşındaki İlayda Alişan ile Serkay Tütüncü daha önce bu ilişkiyi inkar etmişlerdi. El ele fotoğrafları çekildikten sonra ise bu durumu artık kabullenmek zorunda kalan çift muhabirlerden fotoğrafların yayınlanmamasını rica ettiler. Fotoğraflarının çekildiğini gören İlayda Alişan “Koş Serkay, bizi çekiyorlar. Müdahale et. Son günümüzde de yakalanılmaz ki” ifadelerini kullandı. Bunun üzerine Serkay Tütüncü muhabirlere “kimse bilmiyor. Saklayarak yaşıyoruz, ne menajerlerimiz ne de en yakın arkadaşlarımız aşk yaşadığımızı biliyor. Fotoğrafları yayınlamayın, çok yıpranırız” ifadelerini kullandı. Ancak çift bu konuda muhabirleri ikna edemedi.

04-06-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar