Hatıran Yeter filmine 3 sürpriz oyuncu

Hatıran Yeter filmine 3 sürpriz oyuncu
Aytaç Şaşmaz ve Sümeyya Aydoğan’ın başrolünde yer aldığı Hatırla Sevgili filminin oyuncu kadrosuna yeni isimler dahil oldu.

Şu sıralar cast çalışmaları devam eden ve Aytaç şaşmaz hayranlarını heyecanlandıran sinema filmi Hatıran yeter için çalışmalar hız kazandı. Berton Medya tarafından hazırlanan ve yönetmen koltuğunda aynı zamanda filmin senaryosunu da kaleme alan Ömer Faruk Yardımcı’nın yer aldığı Hatıran Yeter adlı film için cast çalışmaları hızlandı. Aytaç şaşmaz ve Sümeyye Aydoğan’ın baş rolünde yer aldığı filmin kadrosuna üç başarılı isim daha katıldı. Yakında sete çıkarak çekimlere başlayacak olan ve sinema salonlarında seyirciyle buluşacak olan romantik komedi türündeki filmin oyuncu kadrosuna başarılı oyuncular Belçim Bilgin, Burak Sevinç ve Ferit Aktuğ dahil oldu. Şimdiden merakla ve heyecanla beklenmeye başlanan filmin 2023 yılı sonlarına doğru vizyonda yer alması bekleniyor.

Üç Bomba İsim

Berton Medya Yapım tarafından hazırlanan ve yönetmen koltuğunda Ömer Faruk Yardımcı’nın üstlendiği ve senaryosunu da yine Ömer Faruk Yardımcı’nın kaleme aldığı Hatıran Yeter adlı filmin çekimleri çok yakında başlayacak. Cast çalışmaları devam eden ve başrolünde Aytaç şaşmaz ile Sümeyye Aydoğan’ın rol aldığı Hatıran Yeter yeni oyuncularla kadrosunu şekillendirme başladı. Merakla beklenen filmin oyuncu kadrosuna son olarak üç bomba isim daha katıldı. Hatıran yeter filminin kadrosuna Belçim Bilgin Zehra, Burak sevinç Adem ve Ferit Aktuğ Nevzat karakteri olarak hikayeye dahil oldu. Heyecanla ve merakla beklenen Hatıran Yeter Filminin çekimlerinin ise 27 Nisan’da başlaması bekleniyor.

Belçim Bilgin Kimdir?

Şu sıralar hazırlıkları devam eden Hatıran Yeter filmine Zehra karakteri olarak dahil olan başarılı ve güzel oyuncu Belçin Bilgin 31 Ocak 1983 yılında Ankara’da dünyaya gelmiştir. Oyuncu ilk orta ve lise eğitimlerinin ardından üniversite eğitimini tamamlayan Belçim Bilgin daha sonra aldığı oyunculuk eğitimlerinin ardından setlerde yer almaya başlamıştır. Oyuncu bugüne kadar pek çok yapımda yer almıştır. Bir dönem Yılmaz Erdoğan’la da evli olan Belçim Bilgin’in rol aldığı yapımlar arasında, Sıfır Kilometre, Hatırla sevgili, Dol, Güz Sancısı, Yol Arkadaşım, Güldünya, Aşk Tesadüfleri Sever, Keşanlı Ali Destanı, Kurtuluş Son Durak, Gergedan Mevsimi, Sessiz, Kelebeğin Rüyası, Sadece Sen, Çalsın Sazlar ve Annemin Yarası yer almaktadır.

22-04-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar