Esat Yontunç Tuzak dizisinde

Esat Yontunç Tuzak dizisinde
Acun Ilıcalı ile televizyon yolculuğuna devam eden ve Acun Medya’nın koordinatörü olan Esat Yontuç Tuzak dizisinde rol aldı.

Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu Tv 8 ekranlarında yayınlanan ve artık hangi gün ve hangi saatte yayınlandığı takip edilmekte zorlanılan sezonun yeni dizilerinden Tuzak final yapmak için 26. Bölümü bekliyor. Reytinglerde adeta dibi gören ve buna rağmen yayınına devam eden dizinin oyuncu kadrosunda birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Talat Bulut ve Akın Akınözü’nün başrolünde yer aldığı dizinin yapımcılığını Acun Medya ve Fabrika Yapım ortaklaşa yaparken dizinin yönetmen koltuğunda Aytaç Çiçek yer alıyor. Eylem Canpolat, Ayşenur Sıkı ve Ali Yörükoğlu’nun kaleme aldığı dizi sezona büyük bir iddia ile başlamasına karşın ilerleyen bölümlerde reytingi hızlı bir düşüş yaşadı ve dizi ilk 20’lere bile girmekte zorlandı. Buna rağmen yayınını devam ettiren dizinin oyuncu kadrosunda son bölümde sürpriz bir isim yer aldı.

Esat Yontunç Tuzak’ta

Fabrika Yapım ve Acun medya tarafından hazırlanan Tuzak Dizisinin kadrosunda birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda, Talat Bulut, Akın Akınözü, Bensu Soral, İlayda Çevik, Rıza Kocaoğlu, Yağız Can Konyalı, Emin Benderlioğlu, Onur Durmaz, Naz Göktan ve Eylül Su Sapan gibi isimler yer alıyor. Zaman zaman konuk oyuncularında hikayeye göre yer aldığı dizinin kadrosuna son olarak Acun Medya koordinatörü olan ve Acun Ilıcalı’nın sağ kolu olarak görülen ünlü televizyoncu Esat Yontunç dahil oldu. Esat Yontuç dizide Talat Bulutla karşılıklı sahnelerde yer alırken seyirci bu durum karşısında oldukça şaşırdı. Acun Ilıcalı ile ilk programları Acun Firarda’dan beri birlikte olan ikili her projede birlikte çalışıyorlar. Acun medya tarafından hazırlanan hemen hemen bütün projelerin altında imzası olan Esat Ontuç’un dizide ne kadar kalacağı ise bilinmiyor.

Esat Yontunç Kimdir?

Acun Ilıcalı ile televizyon yolculuğuna devam eden ve acun Medya’nın koordinatörü olan Esat Yontunç 5 Mayıs 1969 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından İstanbul Üniversitesi’nde üniversite eğitimini tamamlayan Esat Yontunç 2002 yılında Acun Ilıcalı ile birlikte Acun Firarda programını hazırlamıştır. O tarihten beri birlikte olan ikili halen birlikte çalışmaya devam etmektedir. Ünlü isim bu güne kadar, Acun Firarda, Devler Ligi, Yok Böyle Dans, Dokun Bana, Var mısın Yok musun, Survivor, O Ses Türkiye, Yetenek Sizsiniz, 3 Adam, Komedi Türkiye gibi pek çok üst düzey yapımda yapımcı olarak yer almıştır. Esat Yontunç halen Acun Medya’da çalışmaya devam etmektedir.

22-04-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar