Hayat Bugün Dizisinin Usta Oyuncusu Hamdi Alkan'dan Flaş Açıklamalar

Hayat Bugün Dizisinin Usta Oyuncusu Hamdi Alkan'dan Flaş Açıklamalar
Şu sıralar Show Tv ekranlarında yayınlanan Hayat Bugün adlı dizide rol alan ünlü yönetmen ve oyuncu Hamdi Alkan flaş açıklamalarda bulundu.

Show Tv ekranlarında yeni başlayan ve seyircinin ilgi ve merakla seyretmeye başladığı dizilerden Hayat Bugün aldığı reytinglerle de kanalının ve yapımcısının yüzünü güldürüyor. Kadrosunda birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı dizide Hisarönü Hastanesinin de bağlı olduğu Tıp Fakültesinin dekanı Kemal Kuyucu karakterini canlandıran ünlü oyuncu Hamdi Alkan uzun bir aradan sonra yeniden ekranlara döndü. Yapımcılık ve yönetmenlikte yapan ünlü oyuncu dizide başarılı bir performans ortaya koyarken seyirci de ünlü ismin yeniden ekranlara dönmesinden oldukça memnun. Hamdi Alkan yeniden ekranlara dönerken geçtiğimiz gün Hülya Koçyiğit’in sunduğu programa konuk oldu ve birbirinden çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Bülent Ersoy Aradı…

Ünlü isim yıllar önce yaptığı bir programda ünlü şarkıcı Bülent Ersoy’un taklidini yaptığını belirterek daha sonrasında yaşananları anlattı. Hamdi Alkan “Bülent Hanım bir klibinde bir süt banyosu yapıyordu. O süt banyosu ile ilgili biz de çekim yaptık. Onu mizahi bir şekilde ekranlara getirdik. Bir gün telefonum çaldı. “Alo Hamdi’ciğim, ay ne güzel tipleme yapmışsın öyle ayol… Vallahi koltuktan düştüm seyrederken, muhteşemdi” dedi. Çok güldük. Hala da görüşürüz. Allah uzun ömür versin, sağlık versin” ifadelerini kullandı. Ünlü isim mizah yaparken hayatı iyi okumak gerektiğini belirterek mizahın bir zeka işi olduğunu vurguluyor. Ünlü isim yolda karşılaştıklarının yeniden aynı programı yapmasını istediğini belirterek “belki bir gün olur ama ben yapar mıyım, yapmaz mıyım ya da yapılmasına vesile olurum. Vesile olacağım kesin bir şekilde. Çünkü bir şeyleri bazen yerinde bırakmak gerekiyor. Belki başka bir anlamda, belki güzel bir sinema filmiyle, belki başka platformlarda” ifadelerini kullandı.

Nasrettin Hoca’yı Canlandıracak

Ünlü Türk mizah ustası Nasrettin Hoca’yı canlandırmak isteyen ünlü oyuncu Hamdi Alkan “bir ara Cem Yılmaz da çok istiyordu. Ben şimdi bakıyorum kendime, Cem’den daha büyüğüm yaş olarak. Cem beklesin beni” ifadelerini kullandı. Ünlü isim öbür taraftan Türk dizi ve sinema filmlerinin içerik sıkıntısı çektiğini belirterek “dönem işleri yapmak artık çok pahalı ama en önemlisi hepimizin yaşadığı bir sıkıntı var. İçeriğimiz sıkıntılı, içerik sıkıntısı dünyanın her yerinde var. Üretim çok azalmaya başladı” ifadelerini kullandı.

13-11-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar