Kızılcık Şerbeti'nin Yıldızı Sıla Türkoğlu Kimdir?

Kızılcık Şerbeti'nin Yıldızı Sıla Türkoğlu Kimdir?
Şu sıralar Show Tv’de yeni başlayan Kızılcık şerbeti adlı dizide Doğa karakterine hayat veren genç ve güzel oyuncu Sıla Türkoğlu Kimdir?

Gold Film tarafından hazırlanan ve Show Tv ekranlarında yayınlanmaya başlayan yeni dizilerden Kızılcık Şerbeti şimdiden seyircinin ilgisini çekmeye ve merakla takip edilmeye başlandı. Kadrosunda birçok ünlü ismin bulunduğu dizide Doğa karakterine hayat veren son yılların başarılı ve güzel oyuncusu Sıla Türkoğlu gösterdiği performansla dizide bir anda öne çıkan isimlerden oldu. İyi eğitim almış, modern bir kadın olan Kıvılcım’ın en büyük kızı olan Doğa (Sıla Türkoğlu) diş hekimliği okumaktadır ve o da en az annesi kadar modern biridir ve oldukça da idealisttir. Dizi, Doğa ile muhafazakar bir ailenin oğlu olan Fatih’in yakınlaşması aralarında aşk yaşamaları ve evlenmeleri üzerine kurulmuştur. Melis Civelek tarafından kaleme alınan hikayede biri modern biri ise muhafazakar bir aile olan iki ailenin bu evlik sebebiyle mecburen birlikte yaşamalarının hikayesini anlatmaktadır. Dizide Doğa (Sıla Türkoğlu) ise aşkı peşinde koşan bir genç kadını canlandırmaktadır.

Doğa (Sıla Türkoğlu) Kimdir?

Gold Film tarafından hazırlanan Kızılcık Şerbeti’nin ana oyuncularından olan Sıla Türkoğlu dizide Doğa karakterine hayat vermektedir. Doğa, Kıvılcım’ın büyük kızıdır ve annesi gibi çalışkan ve idealisttir. Doğa Diş Hekimliği Fakültesinde okumaktadır. Annesinden herkes gibi o da çekinmektedir. Doğa, annesinin üzülmesine asla izin vermez, annesi onun için her şeydir. Ancak fakültede tanıştığı Fatih’le olan aşkı annesine olan bağlılığının da üstündedir ve bu sebeple her şeye rağmen bir karar vererek Fatih’le evlenir ve aşkının peşinden gider. Doğa, Fatih’in ailesi ile kendi ailesi arasında uçurum olduğunun bilincindedir ve bu iki aile arasında köprü olmaya çalışmaktadır.

Sıla Türkoğlu Kimdir?

Bugüne kadar pek çok üst düzey yapımda yer alan genç ve güzel oyuncu Sıla Türkoğlu 18 Nisan 1999 yılında İzmir’de dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından oyunculuğa merak salan genç yetenek bunun için oyunculuk eğitimleri almış ve sektörde değişik yapımlarda roller üstlenmiştir. Oyunculuğa ilk olarak Ağlama Anne dizisi ile başlayan güzel oyuncu Emanet dizisi ile kariyerindeki çıkışı sürdürmüştür. Genç oyuncu bugüne kadar Ağlama Anne, Yemin, Emanet, Sadece Arkadaşız adlı yapımlarda yer almıştır. Sıla Türkoğlu geleceği parlak oyuncular arasında gösterilmektedir.

13-11-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar