Hayat Sırları final mi yapıyor?

Hayat Sırları final mi yapıyor?
Star TV'nin en yeni dizileri arasında yer alan Hayat Sırları'ndan kötü haber geldi. Büyük umutlarla başlayan dizinin sonu yavaş yavaş finale doğru yürüyor. Hayat Sırları dizisi final mi yapacak? İşte detaylar...

Star Tv ekranlarının yeni soluklu dizisi Hayat Sırları koşar adım finale doğru yürüyor. Sezona iddialı bir giriş yapan dizi beklediğini alamadı. İlk yayınlandığı günden bu yana düşük reytinglerde bir türlü başarı elde edemeyen dizi izleyicinin beğenisini toplayamadı. Avukat Seher ve ailesinin sırlarla dolu hikayesi konu alan dizi reyting kurbanı olacak gibi gözüküyor. Dizi yayınlanan son ve yeni bölümü ile yine hüsrana uğrattı. 

FİNAL Mİ YAPIYOR?

Başrollerinde Ahmet Mümtaz Taylan, Hazar Ergüçlü, Ekin Koç, Devrim Yakut ve Olgun Toker gibi güçlü isimleri bulunduran kadronun yeni dizisi Hayat Sırları, 1 Kasım 2017 Çarşamba akşamı ilk bölümü ile seyircisiyle buluştu. Büyük umutlarla başlayan dizi daha ilk bölümden kanalı hüsrana uğrattı. Star Tv, yeni dizi Hayat Sırları'nın düşük reytinglerle devam ederse biletini keseceği düşünülüyor. Peki dizinin final yapmasına kimler üzülücek? 

Dizinin ilk bölümünü izleyen seyirciler pek beğenmediği için diğer bölümlerini izleme gereğinde bulunmadılar. Fakat dizinin konusu Türk insanlarına oldukça hitap ediyor. Dizinin Çarşamba değil de Pazar günü yayınlanması belki reytinglerinde bir iyileştirebilir. Star Tv dizinin uzun soluklu olmasını istiyorsa dizinin yayın gününü mutlaka değiştirmeli. Gizemli bir şekilde ilerleyen dizideki sırlar izleyiciyi merakta bırakacak cinsten. Dizinin yeni bölümlerini internetten canlı izlemek için STAR TV CANLI İZLE adresini ziyaret edebilirsiniz.

17-11-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar