TRT 1'in komedi dizisi Yalaza'nın yayın günü değişti!

TRT 1'in komedi dizisi Yalaza'nın yayın günü değişti!
TRT 1 ekranlarının yeni dizisi Yalaza yayın gününü değiştirdi. Birbirinden güçlü isimlerin bir arada bulunduğu dizi artık hangi gün yayınlanacak? Yalaza'nın yeni yayın günü ne zaman? İşte tüm detaylar..

Adını tüm dünyaya başarı ile duyuran yönetmen Osman Sınav'ın yeni komedi dizisi Yalaza, TRT 1 ekranlarına yeni bir soluk getirdi. Başrollerini Sinan Albayrak, Didem Balçın, İpek Tuzcuoğlu, Erol Aksoy, Kadir Çöpdemir ve Hasan Kaçan'ın paylaştığı dizinin çekimleri Temmuz ayında başladı. Ve 16 eylül cumartesi akşamı saat 20:00'da ilk bölümüyle ekranlara geldi. Komedi tarzı ile çok sevilen dizi yüksek izlenme oranları yakaladı. Cumartesi akşamları yeni bölümleri ile ekranlara gelen dizinin yayın gününün neden değiştiği merak konusu. Yalaza'nın yeni günü ne zaman?

YALAZA'NIN YENİ YAYIN GÜNÜ NE ZAMAN?

Hasan Kaçan, Kadir Çöpdemir, İpek Tuzcuoğlu, Sinan Albayrak, Didem Balçın, Zeynep Gülmez'in her Cumartesi akşamı izleyicisini kahkahaya boğduğu dizinin artık Pazartesi günleri yayınlanacağı açıklandı. Dizinin Pazartesi gününe alınması ne kadar doğru olur bilinmiyor. Çünkü Pazartesi akşamları diziler arasında adeta reyting savaşı yaşanıyor. Pazartesi akşamları Star TV'nin Söz dizisi zirveyi kimselere bırakmıyor. Söz'e rakip olarak da Show TV'nin Çukur dizisi de eklendi. Hal böyle olunca da bu kadar güçlü rakiplerin arasında Yalaza'nın sonu pek iyi görünmüyor. 

Medya Faresi'nde yer alan habere göre, Yalaza bundan böyle pazartesi günleri ekrana gelecek. Yönetmenliğini Osman Sınav'ın üstlendiği Yalaza cumartesi günleri yayınlanıyordu. Diziyi yeni yayın gününde canlı izlemek için TRT 1 CANLI İZLE adresinden izleyebilirsiniz.

18-11-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler