Vatanım Sensin'e yeni bir isim daha dahil oluyor.

Vatanım Sensin'e yeni bir isim daha dahil oluyor.
Vatanım Sensin'e yeni bir isim daha dahil oluyor. Yeni sezona iddialı bir giriş yapan Kanal D'nin sevilen dizisi Vatanım Sensin'e bir transfer daha. Vatanım Sensin 33. bölümüyle 16 Kasım Perşembe akşamı Kanal D'de olacak.

Kanal D'de yeni sezonda da ekranlara gelen 'Vatanım Sensin' dizisine yeni bir isim dahil oldu. Halit Ergenç, Bergüzar Korel ve Onur Saylak'ın başrollerini paylaştığı Vatanım Sensin dizisine yeni bir isim daha katılacak. Vatanım Sensin’in yeni transferi son olarak 'Ateşböceği' dizisinde rol alan Çağrı Çıtanak olacak. Genç oyuncu önümüzdeki bölümlerde sevilen yapımda boy gösterecek. Vatanım Sensin 33.bölümüyle 16 Kasım Çarşamba akşamı Kanal D'de yayınlanacak.

Sevilen dizi Vatanım Sensin'i her hafta Canlı Tv'den izleyebilirsiniz.

Çağrı Çıtanak kimdir?

Çağrı Çıtanak 1990 yılında Hatay’da doğdu. Antakya Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nda Oyunculuk Eğitimi aldı. İlk oyunculuk deneyimini 2010 yılında rol aldığı Küçük Sırlar dizisi ile elde etti. Tatlı İntikam, Acil aşk Aranıyor, Şeref Meselesi, Babam Sınıfta Kaldı, Benim İçin Üzülme, Kayıp Şehir, Suskunlar, Bizim Yenge ve Kavak Yelleri dizilerinde de rol aldı. Son olarak ise başrolü Nilay Deniz ve Seçkin Özdemir’in paylaştığı 2017 yapımı Ateş Böceği dizisinde Teo karakterini oynadı.

16-11-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar