Hayat Tamircisi çok yakında Kanal D ekranlarında başlıyor.

Hayat Tamircisi çok yakında Kanal D ekranlarında başlıyor.
Kanal D ekranlarından hayvanseverleri yakından ilgilendiren yeni bir program geliyor. Hayat Tamircisi çok yakında Kanal D'de ekranlarında..

Televizyon ekranları yepyeni ve farklı içerikli bir programa merhaba demeye hazırlanıyor. Kanal D ekranlarında yayın hayatına başlayacak olan Hayat Tamircisi izleyicinin büyük beğenisini kazanacağa benziyor. Kanal D'nin yeni programında, hayvan dostlarımızın hem bedensel hem de ruhsal sorunlarına derman aranacak. Hayvan severlerin daha şimdiden büyük heyecanla beklediği program kendini hayvan dostların dertlerine derman olmaya adayan diğer adıyla Hayat Tamircisi Hasan Kızıl’ın hikayeleri ekrana getirecek. İşte yeni program Hayat Tamircisi hakkında tüm merak edilenler..

KANAL D'NİN YENİ PROGRAMI : HAYAT TAMİRCİSİ

Kanal D ekranlarının yeni programı Hayat Tamircisi'nde kendini hayvan dostlarımıza adayan Hasan Kızıl'ın hikayeleri yayınlanacak. Hasan Kızıl, farklı bir çok nedenler ile yürüyemeyen ve her türlü engeli bulunan dostlarımızın derdine derman olup onları mutlu sona ulaştırmak için zorlu bir mücadelenin içine girecek. Geçirdiği talihsiz trafik kazası sebebi ile veya yaşadığı kalıcı hastalıklar nedeni ile yürüme yetisini kaybetmiş hayvan dostlarımızın hem duygusal hem de mutlu anlarını ekranlara taşıyacak. Yapımcılığını Dijital Sanatlar Yapım Evi’nin üstlendiği program Hayat Tamircisi, yayınlanacak olan her yeni bölümünde izleyiciye duygu yüklü anlar yaşatacak. 

Çok yakında izleyicisi ile buluşacak olan Hayat Tamircisi programının sahibi olan Hasan Kızıl, daha önce kendi imkânlarıyla 500’den fazla engelli hayvanı özgürlüğüne kavuşturmuştu. Programda Hasan Kızıl'a veteriner hekim Esra Şenol eşlik edecek. Kanal D'nin büyük umutlarla hazırladığı Hayat Tamircisi programının ne zaman yayın hayatına başlayacağına dair henüz net bir açıklama yapılmadı. Hayvan severler dört gözle bu programın başlamasını bekliyor. Hayvan dostlarımızın hayatına dokunacak olan program Hayat Tamircisi, yepyeni bölümleri ile çok yakında Kanal  D ekranlarındaki yerini alacak..

Hasan Kızıl Kimdir?

Hasan Kızıl, 22 Haziran 1995’te Mardin’in Kızıltepe'de dünyaya gelmiştir. Ortaokulu Boyaklı Köyü’nde bitiren yardım sever Hasan Kızıl, Lise eğitimini de Kızıltepe’de tamamlamıştır. Lise hayatında da bir çok önemli çalışmaya imza atmıştır. Ordu'ya ısıtmalı bot ve görme engelliler için navigasyonlu baston yapmıştır.  Yardıma muhtaç hayvan dostların imdadına koşan Hasan Kızıl, şimdide Kanal D ekranlarında Hayat Tamircisi adlı programı sunacak.

24-02-2020
Yazar Hakkında
Yorumlar