Tutunamayanlar Küçük Prens (Arda Kural) Kimdir?

Tutunamayanlar Küçük Prens (Arda Kural) Kimdir?
TRT 1 ekranlarında Salı akşamı izleyici ile buluşan komedi dizisi Tutunamayanlar Küçük Prens (Arda Kural) Kimdir? Arda Kural uzun zamandır neden yoktu? Detaylar haberimizde!

TRT 1 ekranlarında Salı akşamları ekrana gelen absürd komedi dizisi Tutunamayanlar yavaş yavaş reytingini artırırken seyirciyi de kendine bağlamaya başladı. Dizide Tarık ve çevresindekilerin hikayelerinin absürd bir tarzda ele alındığı dizinin yapımcılığını İstanbul Film Akademisi ve Neden Film ortaklaşa yaparken dizide Doğu Demirkol, Ece Çeşmioğlu, Zafer Algöz, Barış Yıldız, Şinasi Yurtsever, Hande Katipoğlu ve Asuman Dabak gibi oyuncular rol alıyor. Her hafta eğlenceli ve komik hikayelerle seyirci karşısına çıkan Tutunamayanlar Salı gününden itibaren yeni bir karakterle seyirci karşısına çıkıyor. Arda Kural’ın canlandıracağı ve tüm dünyada büyük ilgiyle okunan Küçük Prens kitabının kahramanı Küçük Prens bundan sonra Tutunamayanlar’da.

Küçük Prens (Arda Kural) Kimdir?

Tutunamayanlar dizisi birbirinden ilginç karakterler seyirci karşısına çıkıyor. Her bir karakter ilgiyle ve merakla takip edilirken birbirleriyle ilişkileri de oldukça eğlenceli sahneleri ortaya çıkarıyor. İlgiyle seyredilen Tutunamayanlar‘ın ilginç karakterlerine bir yenisi daha ekleniyor. Tüm dünyada ilgiyle okunan Antoine de Saint – Exupery tarafından yazılan Küçük Prens kitabının başkarakteri Küçük Prens Tutunamayanlar’ın bir karakteri oluyor. İyi niyetli, dürüst, hayata pozitif bakan ve her zaman öğrenen ve yeni arkadaşlarla tanışan biri olarak diziye dahil olan Küçük Prens’i usta oyuncu Arda Kural canlandıracak. Usta oyuncunun diziye dahil olduğunu dizinin yönetmeni  Osman Nail doğan sosyal medya hesabından paylaştığı bir bildirimle duyurdu. Osman Nail Doğan “Hoş Geldin Arda Kural” notuyla Arda Kural’ın diziye dahil olduğunu duyurmuş oldu.

Arda Kural (Küçük Prens) Kimdir?

Bir zamanlar genç ve yetenekli oyuncusu Arda Kural 12 Nisan 1980 yılında Yalova’da dünyaya gelmiştir. Lise yıllarından itibaren tiyatroya ilgi duymaya başlayan Kural dramaturji ve sinema eleştirmenliği eğitimi almıştır. Birçok tiyatro oyununda rol alan oyuncu Kral Tv’de VJ olarak program yaptı. İlk olarak Eyvah Kızım Büyüdü adlı diziyle kamera karşısına geçen oyuncu daha sonra Lise Defteri, Emret Komutanım, Dur Yolcu, Beyzanın Kadınları, Banyo, Gelecekten Bir Gün adlı yapımlarda rol almıştır. Ancak balarılı oyuncu daha sonra yaşadığı talihsiz bir rahatsızlık sonucu oyunculuktan uzak kalmıştır. Oyuncu Psikoz belirtileri sebebiyle Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nde tedavi görmüş daha sonra ise maddi olarak çok zor günler geçirmiştir. Uzun süre oyunculuk yapamayan Arda Kural için Tutunamayanlar dizisi yeni bir başlangıç olacak.

23-02-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar