Hazal Aracı’nın yeni projesi belli oldu

Hazal Aracı’nın yeni projesi belli oldu
Yasak Elma dizisindeki performansıyla yıldızı parlayan Hazal Aracı’nın yeni projesi belli oldu.  Hayranları merak ediyor genç oyuncu Hazal Aracı hangi dizide rol alacak?

Yasak Elma dizisindeki performansıyla yıldızı parlayan Hazal Aracı’nın yeni projesi belli oldu.  Hayranları merak ediyor genç oyuncu Hazal Aracı hangi dizide rol alacak? Hazal Aracı kimdir, hangi yapımlarda rol almıştır? Hazal Aracı’nın hayatı ve yeni projesi haberimizde. Şimdi detaylar

Hazal Aracı’nın yeni projesi belli oldu

Star Tv’nin Pazar akşamları yayınlanan iddialı yapımı Yalı Çapkını kadrosunu yeni bir isimlerle takviye ediyor. OGM Pictures imzalı dram dizisi bir Gülseren Budayıcıoğlu hikâyesi olarak izleyiciyle buluşuyor. Mert Ramazan Demir ve Afra Saraçoğlu'nun başrollerini paylaştığı Yalı Çapkını usta oyuncuları kadrosuna katmaya devam ediyor. Çetin Tekindor, Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Şerif Sezer ve Beril Pozam’ın başrollerini paylaştığı dram dizisinde Gülçin Santırcıoğlu, Emre Altuğ, Gözde Kansu, Doğukan Polat, Öznur Serçeler, İrem Altuğ, Diren Polatoğulları, Sezin Bozacı ve Hülya Duyar gibi usta isimler rol alıyor. Burcu Alptekin’in yönetmen koltuğunda oturduğu diziye son olarak Hazal Aracı dahil oldu.

Ortalık daha da karışacak

Kalabalık oyuncu kadrosuyla adından söz ettiren dizinin son bölümünde ortalık bir hayli karıştı. Seyran ve Pelin arasındaki soğuk savaş tüm hızıyla devam ederken Seyran, eşinin aynı ortamda yaşamasını istediği Pelin’i yaka paça dışarı atmıştı. İzleyicinin raht nefes almasını saylan Seyran karakterine yardımcı olmak için diziye Defne karakteri ile Mine Tugay dâhil oldu. Defne'nin Seyran ve Ferit'in hayatına girmesi ile ortalık bir kez daha karışmış ve olaya Pelin'in annesi Zerrin'in dâhil olmasıyla işler çıkmaza girmişti. Son olarak genç oyuncu Hazal Aracı'nın katıldığı Yalı Çapkını'nda tüm dengeler alt üst olurken dramatik hikâye izleyiciyi bir kez daha heyecanlandıracak. Yalı Çapkını yeni bölümleriyle pazar akşamları Star Tv’de.

Hazal Aracı Kimdir?

1991 Eskişehir doğumlu Hazal Aracı Osmangazi Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümü mezunudur. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Sahne Sanatları Opera bölümde eğitim gören n Aracı, kariyerine Azizler filmiyle başladı. 2021 yılı itibariyle çeşitli dizi ve projelerde yer alan Aracı artık Yalı Çapkını’nda rol alacak.

Rol Aldığı Yapımlar:

Yasak Elma

Sol Yanım

Hekimoğlu

Yalancılar ve Mumları

Azizler

25-02-2023
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar