Ünlü oyuncu Canan Hoşgör annesini kaybetti

Ünlü oyuncu Canan Hoşgör annesini kaybetti
Canan Hoşgör:“ Canım annem, pamuğum. Hayat mücadelesini tamamladı... Allah gani gani rahmet eylesin. Cenazesi yarın öğleden sonra (24 Şubat) Gündoğan köyüne defnedilecektir”

Canan Hoşgör’ün annesi nereye defnedilecek? Yakın geçmişte babasını da kaybeden Hoşgör paylaşımında ne dedi? Geçen hafta da eski kayınvalidesini kaybeden Canan Hoşgör ile ilgili merak ettikleriniz yazımızda.İşte detaylar....

Ünlü oyuncu Canan Hoşgör annesini kaybetti

Ünlü oyuncu ve yönetmen Hamdi Alkan’ın eski eşi oyuncu Canan Hoşgör’ ün annesi hayatını kaybetti.  Ünlü oyuncu sosyal medyadan paylaştığı annesinin fotoğrafı ile acı haberi sevenlerine ve takipçilerine duyurdu. Kısa bir süre önce de babasını kaybeden Canan Hoşgör kısa zamanda hem annesini hem de babasını kaybetti.

Canan Hoşgör’ün annesi Gündoğan köyüne defnedilecek

Annesini kaybettiğini kendi instagram hesabından yaptığı “ Canım annem, pamuğum. Hayat mücadelesini tamamladı... Allah gani gani rahmet eylesin. Cenazesi yarın öğleden sonra (24 Şubat) Gündoğan köyüne defnedilecektir.” şeklindeki paylaşımla  duyurmuş oldu.  Daha sonra yaptığı bir başka paylaşımda da kısa bir süre önce kaybettiği babasının ve annesinin birlikte çekildiği resmin üzerine “ Kısacık ayrı kaldınız, cennet bahçelerinde el elesiniz şimdi...Canım annem, canım babam...” duygusal ifadelerini kullandı.

Eski kayınvalidesi Hilva Alkan da geçen hafta vefat etti

Geçen hafta da Canan Hoşgör’ ün eski eşi Hamdi Alkan’ın annesi Hilva Alkan hayatını kaybetmişti. Uzun zamandır Alzheimer hastalığından muzdarip olan ve geçen yıl felç geçiren Hilva Alkan rahatsızlığının ilerlemesi dolayısıyla İstanbul’ da  özel bir hastanede tedavi görüyordu. Bu zorlu süreçte annelerini kaybeden Canan Hoşgör ve Hamdi Alkan’ a Canlı TV ailesi olarak başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.

Canan Hoşgör kimdir?

8 Mart 1971 Balıkesir, Bandırma doğumludur. Üniversiteyi İstanbul Yıldız Teknik Üniversitesi Resorasyon Bölümü’ nde okudu. 1995 -2007 yılları arasında Reyting Hamdi güldürü programında yer aldı. 2001 yılında Şellale filminde rol sldı. 2002 yılında ise efsane dizi Asmalı Konak’ta Nurgül Yeşildağ’ ın canlandırdığı Bahar Karadağ karakterinin ablası rolünü canlandırdı. Bir dönem restoran işletmeciliği yapan Hoşgör Hamdi Alkan ile iki evlilik yaptı. Bu evliliklerinden Zeynep ve Ayşe isimlerinde iki kızı var.

Filmografisi;

2014-Derin(Deep)–(Kısa Film)

2009-Dersimiz Atatürk(Mert'in Annesi)(Sinema Filmi)

2007-Bayrampaşa: Ben Fazla Kalmayacağım(Kuaför)(Sinema Filmi)

2007-2011-Arka Sıradakiler(Elif)(TV Dizisi)

2003-Asmalı Konak-Hayat(Gül Uysal)(Sinema Filmi)

2002-Asmalı Konak(Gül Uysal)(TV Dizisi)

2001-Şellale(Cemile)(Sinema Filmi)

1995-2007 - Reyting Hamdi(Canan)(TV Dizisi)

1994-Bize Nasıl Kıydınız(Sinema Filmi)

1991-Umut Hep Vardı(Sinema Filmi)

24-02-2023
Yazar Hakkında
Yorumlar