Hazal Kaya Hangi Diziye Konuk Oluyor?

Hazal Kaya Hangi Diziye Konuk Oluyor?
Ünlü ve güzel oyuncu Hazal Kaya uzun bir aradan sonra yeniden ekranlara dönüyor. Güzel oyuncunun Menajerimi Ara dizisinde konuk oyuncu olarak yer alacağı öğrenildi.

Sezona Star Tv’de başlayan ve ekranların en ilginç yapımlarından biri olan uyarlama dizisi Menajerimi Ara her bölüm seyircisine seyir zevki yüksek bölümler izletirken aynı zamanda bölümlere aldığı konuk oyuncularla da oldukça ses getirmeyi başarıyor. Dizi aldığı reytinglerle de oldukça iyi durumda yer alırken dizide rol alan oyuncular bölümlere konuk olarak gelen oyuncuların rol gereği menajerliğini yapıyorlar ve bu oyuncuların yine rol gereği sıkıntılarını ve sorunlarını çözüyorlar. Bir ünlünün sorunları, zaman zaman kapsrisleri karşısında menajerler ellerinden geleni yaparken bu oyuncuların gerçek hayattaki karşılıklarını canlandıran konuk oyuncular seyircilere de oldukça heyecanlı ve gerilimli sahneler izlettiriyorlar. Beğenilen dizinin 8. Bölümüne konuk olan oyuncu Hazal Kaya’da Menajerimi Ara’da oldukça eğlenceli sahnelerle uzun zamandır sevenlerinden uzak kalmanın hasretini giderecek.

Hazal Kaya Menajerimi Ara’da!

Ünlü ve güzel oyuncu Hazal Kaya uzun bir süredir ekranlardan uzak kalmış durumda. Evlendikten sonra bebeğini dünyaya getirmek için setlere ara veren ve bebeğini dünyaya getirmeyi seçen güzel oyuncu Hazal Kaya oğlu Fikret Ali’yi dünyaya getirdikten sonra Benden Ne Olur adlı sinema filmiyle setlere döndü. Dizilerden bir süre daha uzak kalacağı anlaşılan Hazal Kaya bu süreçte evini ve bebeğini seçerken gelen senaryolara da mesafeli yaklaştı. Ancak son gelen teklife hayır diyemedi ve Star Tv’de ekranlara gelen Menajerimi Ara adlı diziye konuk oyuncu olarak dahil oldu. Dizinin 8. Bölümünde seyirci karşısına çıkan Hazal Kaya böylece hayranlarını da mutlu etmiş oldu. Güzel oyuncunun ne zaman ekranlara döneceği ise şimdilik bilinmiyor. Ancak yakın bir zamanda yeniden ekranlara dönmesi beklenen oyuncunun senaryoları değerlendirmeye aldığı iddia ediliyor.

Menajerimi Ara!

Star Tv’nin seyirci tarafından heyecanla takip edilen yeni dizisi Menajerimi Ara her Salı akşamı seyirciyle buluşurken aldığı konuk oyuncularla da adından oldukça söz ettiriyor. Diziye daha önce Kıvanç Tatlıtuğ, Tuba Büyüküstün gibi pek çok ünlü isim konuk oyuncu olarak katılırken dizinin asıl kadrosunda ise Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih Artman, Ahsen Eroğlu, Deniz Can Aktaş ve Ayşenil Şamlıoğlu gibi oyuncular yer alıyor.

06-10-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar