İyi Aile Babası dizisinin başrol oyuncuları belli oldu! İşte o isimler!

İyi Aile Babası dizisinin başrol oyuncuları belli oldu! İşte o isimler!
Yeni dizilerden biri olarak sezona girmeye hazırlanan İyi Aile Babası'nda oyuncu kadrosu belli oldu. İyi Aile Babası dizisinin başrol oyuncuları ise bakın kimler?

Yeni sezona bir yandan iddialı diziler damga vururken diğer yanda reyting kurbanı olan diziler bir bir veda ediyor. Kanal D'de yayınlanması planlanan İyi Aile Babası isimli dizinin ise hazırlıkları devam ediyor. Yeni sezonda ekrana gelmesi planlanan dizinin oyuncu kadrosu da şekillenmeye başladı. İyi Aile Babası dizisinde iki genç isim ise başrolleri paylaşacak. Yakında çekimleri başlayacak dizinin kadın başrolu Bahar Şahin'di. Şahin'in partneri ise genç oyuncu Berke Üsdiken oldu.

İyi Aile Babası dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var?

Süreç Film tarafından projelendirlen yeni dizi İyi Aile Babası Kanal D'de yayınlancak. Bahar Şahin ve Berke Üsdiken'in başrol olarak yer alacağı dizide usta oyuncu Melek Baykal, Salih Kalyon, Şebnem Bozoklu gibi isimler de yer alıyor. İyi Aile Babası adı verilen yeni dizide ayrıca Çağlar Çorumlu, Ecrin Su Çoban, Timur Acar da kadroda yer alan isimler oldu. Hazırlıkları devam eden İyi Aile Babası dizisinin 15 Ekim'de sete çıkması planlanıyor.

İyi Aile Babası ne zaman başlıyor?

Süreç Film tarafından projelendirilen yeni dizi İyi Aile Babası Tayfun Güneyer tarafından yazılıyor. Yönetmen koltuğunda Hakan Algül'ün olduğu yeni dizide başrol için genç yeteneklerden biri olan Berke Üsdiken'le anlaşma sağlandı. Bahar Şahin'e eşlik edecek Berke Üsdiken dizide doktor Emre karakterini canlandıracak. Komedi türünde bir dizi olması beklenen İyi Aile Babası dizisi merakla beklenirken çekimlerinin yakında başlaması bekleniyor.

İyi Aile Babası Berke Üsdiken kimdir?

Kanal D'nin yeni dizisi İyi Aile Babası dizisinin kadrosunda yer alan Emre Üsdiken, 27 Nisan 1996 İstanbul doğumlu. Genç yeteneklerden biri olan Üsdiken Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Oyunculuk Bölümü'nde eğitim aldı. Star Tv'de yayınlanan Güvercin dizisinde ilk oyunculuk deneyimini yaşayan Üsdiken, yeni dizi İyi Aile Babası dizisinde Bahar Şahin'le partner olarak yer alacak.

05-10-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar