Hazal Kaya koronavirüse yakalandı sete ara verildi

Hazal Kaya koronavirüse yakalandı sete ara verildi
Koronavirüs salgınına yakalanan ünlüler arasına oyuncu Hazal Kaya da dahil oldu. Hazal Kaya koronavirüse yakalandı ve yer aldığı projenin setine ara verildi.

Koronavirüs (Covid-19) salgını etkisini sürdürmeye devam ediyor. Birçok kişi koronavirüs salgını nedeniyle hastalandı. Birçok ünlü isim de koronavirüse yakalanmıştı. Bir koronavirüs vakası haberi de başarılı oyuncu Hazal Kaya'dan geldi. Ünlü oyuncu Hazal Kaya'nın koronavirüse yakalandığı öğrenildi. Hazal Kaya yeni dizi Pera Palas için kamera karşısına geçmişti. Birsen Altuntaş'ın haberine göre Hazal Kaya'nın koronavirüse yakalanması nedeniyle Pera Palas çekimlerine de ara verildi. Hazal Kaya uzun süredir ekranda yer almıyordu.

Hazal Kaya koronavirüse yakalanınca Pera Palas seti durdu

Ünlü oyuncu Ali Atay'la evli olan Hazal Kaya'nın Fikret Ali adını verdikleri bir çocukları olmuştu. Hazal Kaya bir süre çocuğunu büyütme kararı almış ve setlere ara vermişti. Uzun süre setlere ara veren Hazal Kaya, yeni bir proje ile anlaşmıştı. Kaya dijital platform Netflix için hazırlanan Pera Palas dizisinde başrol olarak yer alıyor. Karga Seven Pictures tarafından hazırlanan projenin çekimlerine başlanmıştı fakat Hazal Kaya'nın koronavirüse yakalanması sete ara verilmesini gerektirdi.

Pera Palas dizisinin başrolleri kimler?

Pera Palas'ta Gece Yarısı kitabından uyarlanan Pera Palas dizisi Netflix Türkiye için özel hazırlanıyordu. Dizinin başrolünde ise Hazal Kaya ve Selahattin Paşalı yer alıyor. Atatürk, Agatha Christie ve eşi Archibald Christie ve Cevad Paşa'nın 30'lu yaşlarının anlatılacağı Pera Palas dikkat çeken bir dönem dizisi olacak. Senaryosu Elif Usman tarafından kaleme alınan Pera Palas dizisinin yönetmen koltuğunda ise Emre Şahin oturacak.

Yönetmen Emre Şahin Pera Palas dizisi için düşüncelerini dile getirmişti. Şahin, "Tarih ve İstanbul aşığı biri olarak bu proje bir hayalin gerçekleşmesidir" ifadelerini kullanmıştı. Özenli bir çalışma ve güçlü bir prodüksiyonla hazırlanan Pera Palas dizisi çekimleri başlayınca bazı fotoğraflar da internette yayınlanmıştı. Hazal Kaya ve Selahattin Paşalı'yı buluşturan projede kostümler ve mekanlar dikkat çekerken sevilen iki oyuncunun performası da merakla bekleniyor. Pera Palas Netflix Türkiye için hazırlanıyor. Hazal Kaya'nın hastalanması sete ara verilmesine neden oldu. Pera Palas'ın yayın tarihi henüz açıklanmadı…

30-03-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar