Demet Akalın'ın suçladığı fenomen açıklama yaptı

Demet Akalın'ın suçladığı fenomen açıklama yaptı
İletişim kurduğumuz sosyal medya uygulamaları bazen can yakabiliyor. İşte böyle bir durum ünlü şarkıcı Demet Akaalın'ın başına geldi. Demet Akalın nasıl soyuldu?

Son günlerin tartışmalı ismi Demet Akalın'ın 'soyguncu' diyerek suçladığı internet fenomeni açıklama yaparak kedini savundu. Sosyal medya uygulaması TikTok nedeniyle mağdur olduğunu belirten Demet Akalın, takipçilerini uyardı. Hayranları ünlü şarkıcı Demet Akalın’ın suçladığı fenomeni ve ikiliyi birbirine düşüren olayı merak ediyor. Şimdi detaylar

Demet Akalın'ın suçladığı fenomen açıklama yaptı

Korona haberleriyle sık sık gündeme gelen Demet Akalın, şimdi de kızından dolayı internet fenomeni Özgür Balakar ile kavgalık oldu. Ünlü şarkıcı, kızı Hira Kurt’un sosyal medya uygulaması TikTok'a girdiğini ve hesabından 7 bin lira çekildiğini söyleyerek kızının para gönderdiği Özgür Balakar’ı soygunculukla suçladı. Gözlerin çevrildiği o isim, yani İnternet fenomeni Özgür Balakar, soyguncu suçlamasına cevap verdi.

Hediyeleri zorla çekmiyoruz

Ünlü şarkıcı ve sunucu Demet Akalın,  kızı Hira Kurt’un TikTok'a girerek kredi kartından 7 bin lira çekildiğini belirtti ve takipçilerini soygunculara karşı uyardı. Hira Kurt’un 7000 lira para yatırdığı Özgür Balakar, kişisel sosyal medya hesabından eleştirilere şöyle cevap verdi. "Soyguncu demen kalbimi kırdı. Burası böyle bir platform, biz bu hediyeleri zorla çekmiyoruz kimseden, onlar kendileri gönderiyor. Bize soyguncu demen beni gerçekten çok kırdı. Soyguncu denmesine gerçekten kalbim kırılır. Geri gönderirim Demet abla. Sakin ol, tek derdimiz para olsun"

Gerçek muhatap belli değil

Olay üzerine Demet Akalın, polemiğe sebep olan olay hakkında detaylı bir açıklama yaptı. Canlitv olarak o açıklamayı aynen yayınlıyoruz. : "Bütün anne ve babalar beni iyi dinlesin. Hira, bugün canlı dersin molasında, biz de canlı yayındayken, TikTok’ta bize gelen kızlardan birinin canlı yayınına giriyor. Kız, ‘Bana çiçek gönder, bana böcek gönder, teşekkür ederim Hira’ ve kredi kartımdan 7 bin TL çekiliyor. Şimdi konuştuğum TikToker ise muhatabının Apple olduğunu söyledi. Oraya başvuruyoruz, oradan da dönüş yok. Bu nasıl bir sahtekarlık? Bu nasıl bir soygunculuk arkadaşlar? Hayatımda böyle bir şey görmedim. TikToker gel sen kredi kartı başka bir telefona tanımlı ve sen çocuğun tabletinden 7 Bin TL, arkadaşlar bakın, anneler babalar uyarıyorum, 950 TL, 950 TL, sürekli para çekiliyor. Birçok arkadaşım parasını geri almış. Umarım biz de alırız. Hak etmediğiniz bir para. Çocukları böyle şeyler için kullanmayın. Çok ayıp. Bir TikToker ile konuştum, çocuklar hep buna maruz kalıyor dedi. Nasıl maruz kalır ya? Böyle bir şey olabilir mi?"

31-03-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar