İclal Aydın değişimiyle şaşırttı

İclal Aydın değişimiyle şaşırttı
Kullandığı ilaçlar nedeniyle fazla kilolarıyla başı derde giren ünlü oyuncu ve sunucu İclal Aydın'ı görenler son hailen inanamadı.

Show Tv’de kendi ismiyle program yapan sunucu ve yazar İclal Aydın değişimiyle hayranlarını şaşırttı. İclal Aydın ile yeniden programını sunan ünlü oyuncu nasıl bir değişim geçirdi? Hayranları oyuncu ve yazar İclal Aydın’ın son durumunu merak ediyor. Şimdi detaylar

İclal Aydın değişimiyle şaşırttı

Show Tv’de kendi adıyla program sunduktan sonra bir süredir sakin bir yaşam süren İclal Aydın adeta eridi. Kurtlar Vadisinde rol alan Erdinç Gülener ile adı aşk dedikodularına yansıyan İclal Aydın’ı görenler 'aşk yaradı' dedi. Son haliyle gündeme bomba gibi düşen oyuncu ve yazar İclal Aydın bir dönem aldığı kilolar nedeniyle sağlık problemi yaşıyordu.

3 ayda kilolarından kurtuldu

2 yıl önce kullandığı ilaçlardan dolayı kilo alan İclal Aydın, bundan beş ay önce bir karar verdi. Sıkı bir diyet programına dahil olan güzel sunucu 3 aylık diyetin sonunda formuna kavuştu. Son olarak Ege’nin Hamsisi dizisinde rol alan 49 yaşındaki İclal Aydın, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla son halini paylaştı. Fazla kilolarından kurtulan ve kilo kontrol dönemine geçen güzel sunucunun arkadaşları Emine Ün ve Ayşe Tolga arkadaşlarına destek yorumları yazdılar.

İclal Aydın Kimdir?

1971 Nevşehir doğumlu İclal Aydın, lise yıllarında yazı ve tiyatro çalışmaları yaptı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümü'nde okuduktan sonra Berlin’e yerleşti. Almanya'da profesyonel tiyatroculuk yapan İclal Aydın, Türkiye'ye dönerek Ayna grubunda yer aldı. Sıcak Saatler dizisiyle oyunculuk kariyerine başlayan İclal Aydın, "2'den 4'e" adında kadınlara yönelik programla sunuculuğa geçiş yaptı. Çeşitli kanal ve radyolarda program yapan İclal Aydın’ın basılmış birçok kitabı mevcuttur. İclal Aydın ile Yeniden adıyla Show Tv’de program sunan ünlü sunucu bir süredir sakin bir hayat sürüyor.

Kitapları

2001 - Hayat Güzeldir

2003 - Bitmiş Aşklar Emanetçisi

2004 - Yaz Bitmesin

2005 - Gördüğüme Sevindim

2009 - Evlerin Işıkları Bir Bir Yanarken

2013 - Aşk ve Acı

2013 - Bir Cihan Kafes

2018 - Üç Kız Kardeş

2019 - Kalbimin Can Mayası

2019 - Unutursun

30-03-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar