Hazal Kaya’dan hamileliği ile ilgili şok açıklamalar!

Hazal Kaya’dan hamileliği ile ilgili şok açıklamalar!
Ünlü oyuncu Hazal Kaya ve ali Atay'ın Fikret Ali ismini verdikleri bir bebekleri olmuştu. Ünlü oyuncu Kaya hamilelik sürecinde yaşadıklarıyla ilgili samimi açıklamalarda bulundu.

Adını Feriha Koydum, Kanal D'de yayınlanan Aşk-ı Memnu, Acemi Cadı gibi unutulmaz dizilerin başarılı oyuncusu Hazal Kaya, hamilelik dönemiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Hazal Kaya 2019 yılında meslektaşı Ali Atay ile evlenmiş ve mutlu çiftin 5 ay önce Fikret Ali ismini koydukları bir çocukları olmuştu. Hamilelik döneminde çok kilo alan ve sık sık hamilelik görüntüleriyle ekranlara gelen ünlü oyuncu Kaya, bu dönemde yaşadıklarını Tuvana Büyükçınar’a instagram hesabından anlattı.

Hamileliğimi ilginç şekilde öğrendim

Dizi oyuncularının yoğun bir tempoda çalıştığı herkes tarafından biliniyor. Kaya da sette hastalanarak ilginç bir şekilde hamile olduğunu öğrendiğini anlatıyor. Hamileliğini ilk kez nasıl öğrendiğini anlatan Kaya şunları söyledi; “2 Nisanda sete gidecektim. Başım çok dönmeye başladı. Ama yinede sete gittim. Sette, beraber çalıştığımız arkadaşlarım iyi olmadığımı söyleyince hastanenin yolunu tuttum. Vertigo olduğumu düşünüyordum. Cidden vertigo olmuşum ve bu sırada kan testi yapıldı. O zaman hamile olduğumu öğrendim.” 

Yaşadığı psikolojik şiddet hakkında konuştu!

Hazal Kaya kadınların birbirine karşı uyguladıkları baskılara da değinerek bu durumdan yakındı. Hemcinslerinin kendine karşı yaptığı psikolojik şiddete de değinen Kaya yaşadığı sözlü tacizlere  örnek verdi. Ünlü Oyuncu, “Hamilelik zamanlarımda ‘Eczanede, emzireceksin değil mi?’ diyen bir teyzeyle karşılaştım. Kahve sırasında bir kadın bana, ‘normal doğuruyorsunuz değil mi?’ diye sordu.” Kadınların birbirine baskısı fazla” ifadelerini kullandı. Hazal Kaya bu durumun kendinde ve diğer kadınlarda yaşattığı psikoloji hakkında konuştu.

Duygusal bir anneyim

Annelik duygusunu geçen Kasım ayında yaşayan Hazal Kaya, Fikret Ali'yi kucağına aldıktan sonra yaşadığı süreci ve evde yaşadıklarını şöyle anlattı; "Aslında anne olarak değil. Bizim umutsuzluğa düşme hakkımız yok. Piyano çalan ve şiir okuyan çocuları görünce çok duygulanıyorum. Annem Fikret Ali’ye çeşitli müzikler dinletiyor.  Fikret Ali’nin dinlediği müzik parçaları karşısında verdiği tepkilere şoke olduğunu anlatıyor.  Beğnemediği bir şarkı olursa ağlayıp değişmesini istiyor. Şimdiden kendini ifade edebiliyor, belli ki net biri olacak. Verdiği tepkilere şok oluyorum daha beş aylık." Hazal Kaya, annesinin kendisine verdiği destekten de memnuniyetle bahsediyor. Hazal Kaya, "Annem sağolsun. Hep ayaklarımın üzerine basmak zorunda kaldım. Şana şöhrete uçmak için izin vermedi. Çok küçük yaşta başladım ve yanımda biri olması gerekiyordu. Annem hep yanımdaydı” dedi.

25-04-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar