Hazal Kaya'dan müjdeli haber

Hazal Kaya'dan müjdeli haber
Genç oyuncu Hazal Kaya, bir süredir kanser tedavisi gören annesi Ayşegül Kaya ile Istanbul'da bir klinikten çıkarken görüntülendi.

Fox TV ekranlarında yayınlanan Bizim Hikaye dizisinin Filiz’i ünlü oyuncu Hazal Kaya geçtiğimiz gün Nişantaşı’nda görüntülendi. Annesi Ayşegül Kaya ile bir klinikten çıkan oyuncu, annesinin sağlık durumuyla ilgili sorulara sevindirici cevaplar verdi. Mutluluğu gözlerinden okunan Kaya, kanser annesi için; ’Çok şükür atlattık, şuan daha iyiyiz.’dedi.

Avukat olan Ayşegül Kaya uzun süredir kanser tedavisi görüyordu. ‘Erken teşhis ve hızlı tedavi önemli, kanser dehşet yaratsa da artık olağan’ açıklamalarıyla azminden şüphe ettirmemişti. Annesini tedavi süresinde yalnız bırakmayan güzel oyuncu Hazal Kaya ise kanser teşhisi konulduğunda annesinin saçlarını kazıdığı anları sosyal medya üzerinden şöyle paylaşmıştı;


 

ANNE KIZIN REKLAM SERÜVENİ

Hazal Kaya ve annesi Ayşegül Kaya daha önceleri Bingo isimli temizlik markasının reklam filmi için kamera karşısına geçmişti.’ Seni anlayan o’ sloganıyla tüketicisiyle buluşan Bingo farklı iki ürünü için anne-kızı bir araya getirdi. Kaya ve annesinin mutfaktaki konuşmalarını konu alan reklam filmlerinin birinde konsept; ‘Nar lekesinde bile etki’ iken diğerinde; ‘Osmanlı saray mutfağı’ idi. Anne ile kızın arasındaki sıcak ilişki ekrana yansımış ve reklam filminin çekimlerinde keyifli dakikalar yaşanmıştır.

HAZAL KAYA KİMDİR?

Tam adıyla Leyla Hazal Kaya, 1 Ekim 1990 Gaziantep doğumludur. Annesi de babası da avukattır.7 yaşında annesi ve babası boşanmış ve annesiyle yaşamaya devam etmiştir.Liseyi İstanbul İtalyan Lisesi’nde okumuş ve iyi derecede İtalyanca bilmektedir.2009 yılında Bilgi Üniversitesi Sahne ve Gösteri Sanatları Yönetimi bölümüne girmiş ve buradaki eğitimi hala devam etmektedir.Lise yıllarında Genco isimli diziyle televizyon kariyeri için önemli bir adım atan Hazal Kaya, Halit Ziya Uşaklıgil’in aynı adlı romanından uyarlanan Aşk-ı Memnu dizisiyle büyük çıkış yapmıştır.Adını Feriha Koydum, Son Yaz Balkanlar, A.Ş.K, Maral: En Güzel Hikayem,Bizim Hikaye dizilerinde çeşitli karakterlere hayat vermiştir.Bunların yanı sıra Hazal Kaya birçok film ve reklam filminde ekran karşısına geçmiştir.Son günlerde, Adını Feriha Koydum dizisinde başrolü paylaştığı Çağatay Ulusoy ile bir Netflix filminde tekrar bir araya gelecekleri konuşuluyor.

Hazal Kaya şimdilerde 6 Şubat’ta evleneceklerini duyurduğu oyuncu Ali Atay ile evlilik hazırlıklarına devam ediyor

25-01-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar