Savaşçı dizisi yeni bölüm ne zaman?

Savaşçı dizisi yeni bölüm ne zaman?
Savaşçı dizisi yeni bölüm ne zaman? Savaşçı dizisi neden yok? Savaşçı dizisi 60. yeni bölüm ne zaman? Fox tv yayın akışı.

Fox tv ekranlarının sevilen dizisi Savaşçı, yepyeni bölümleri ile ekranlarda olmaya devam ediyor. Limon Film'in üstlendiği Savaşçı dizisinin yönetmen koltuğunda Doğan Ümit Karaca oturmaktadır. Senaryosunda Süleyman Çobanoğlu'nun bulunduğu Savaşçı dizisi her pazar günü saat 20:00 da Fox tv ekranlarında izieyicileri ile buluşuyor. Büyük bir ilgi ile diziyi takip eden seyirciler yılbaşından bu yana dizinin neden yayınlanmadığını merak ediyor. Peki Savaşçı dizisi neden yok? Savaşçı dizisi yeni bölüm ne zaman başlayacak? Fox tv  27 Ocak Pazar günü yayın akışı.

Savaşçı dizisi neden yok? 

Her yıl olduğu gibi bu senede yeni yıla girilirken diziler için yapılan reklam anlaşmaları yenileniyor. Bu sürece bağlı olarak diziler 1 ile 3 hafta arasında yayınlara ara verilmesi planlaşmıştır. Ancak yapımcılar tarafından ekonomik sıkıntılar nedeniyle bu süre uzatılmıştır. Bu nedenle de seyirciler dizilerin ne zaman başlacağını merak etmeye başladı.

Savaşçı dizisi yeni bölüm ne zaman?

Fox tv ekranlarının başarılı dizisi olan Savaşçı 60. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yaklaşık olarak 1 aydır ekranlarda olmayan Savaşçı dizisi izleyicisinin yüzünü güldürdü. 2017 yılından bu yana ekranlarda olmaya devam eden Savaşçı, bir süre yayın hayatına ara vererek sevenlerini oldukça üzmüştü. Savaşçı dizisi izleyicilerine yeni bölüm müjdesini verdi. Peki yeni bölüm ne zaman?

60. yeni bölümü ile karşınızda olmaya hazırlanan dizi 27 Ocak Pazar günü saat 20:00 da Fox Tv ekranlarında!

Savaşçı dizisi oyuncuları kimlerdir?

Başrollerinde Berk Oktay ve Murat Serezli'nin bulunduğu Fox tv ekranlarının Savaşçı dizisinde; Sarp Levendoğlu, Müjde Uzman, Uğur Biçer, Bahadır Vatanoğlu, Gaye Turgut Evin, Burç Kümbetlioğlu, Doğan Bayraktar, Nazan Diper, Hatice Akkaya gibi başarılı isimler yer almaktadır.

Fox tv  27 Ocak Pazar günü yayın akışı

08:30 İlker Karagöz ile Çalar Saat Hafta Sonu

11:15 Refika ile Öze Dönüş

12:15 Kadın

13:30 Merve Yıldırım ile Benden Söylemesi

15:30 Yaparsın Aşkım

19:00 Gülbin Tosun ile FOX Ana Haber Hafta Sonu

20:00 Savaşçı 

00:15 TOLGSHOW

02:00 Bana Sevmeyi Anlat 

05:00 İnadına Aşk

24-01-2019
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar