Hazal Kaya’nın Bebeğinin Tam Adı Belli Oldu

Hazal Kaya’nın Bebeğinin Tam Adı Belli Oldu
Geçtiğimiz haftalarda sosyal medya hesabından hamile olduğunu açıklayan ve dünyaya gelecek çocuğunun adı için anket düzenleyen Hazal Kaya kızına koyacağı isme karar verdi.

Ünlü oyuncu Hazal Kaya şu sıralar ikinci bebeğine hamile ve dünyaya gelecek ikinci bebeğinin cinsiyetinin kız olduğu geçtiğimiz haftalarda ünlü oyuncu tarafından açıklanmıştı. 2019 yılında kendisi gibi oyuncu Ali Atay ile evlenen ve mutlu bir birliktelikleri olan Hazal Kaya ve Ali Atay çiftinin bir erkek çocukları bulunuyor. Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından tekrar hamile olduğunu paylaşan Hazal Kaya bebeğinin cinsiyetinin ise kız olduğunu belirtmişti. İkinci adını Leyla olarak belirleyen ünlü isim bebeğinin ilk adı için ise sosyal medyadan bir anket yapmaya karar vermişti. Ünlü isim sonunda yaptığı anketin sonucunu açıkladı ve ikinci adı Leyla olan bebeğinin ilk adını duyurdu. Magazin basını ve sosyal medyada geniş yer alan haber ünlü ismi yeniden gündeme getirirken dünyaya gelecek bebeğinin adını da ünlü ismin sevenlerine duyurdu.

Süreyya Leyla

2019 yılında Ali Atay ile dünya evine giren ve Fikret Ali adında bir çocuğu bulunan ünlü oyuncu Hazal kaya şu sıralar ikinci çocuğuna hamile. Geçtiğimiz haftalarda ikinci bebeğine hamile olduğunu açıklayan Hazal Kaya dünyaya gelecek kız çocuğu için ikinci isim olarak Leyla adını koymuş ilk isim için ise sosyal medya hesabından bir anket açmıştı. Sonunda anket sonuçlandı ve Hazal Kaya’nın dünyaya gelecek bebeğinin tam adı belli oldu. Ali Fikret adında bir erkek çocuğu olan ünlü isim dünyaya gelecek kız çocuğu için ise Süreyya Leyla ismini belirledi. Anket sonucuna göre en çok beğenilen Süreyya ismini kızının ilk adı olarak belirleyen ünlü isim kendisinin belirlediği Leyla ile birlikte kızına Süreyya Leyla adını koyacak.

Hazal Kaya Kimdir?

Türk dizi ve sinema sektörünün başarılı oyuncularından olan Hazal Kaya 1 Ekim 1990 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından oyunculuğa yönelen Hazal Kaya bunun için gereken eğitimleri almış ve küçük yaşlardan itibaren setlerde yer almaya başlamıştır. Bugüne kadar birbirinden başarılı pek çok yapımda yer alan oyuncunun rol aldığı yapımlar arasında, Acemi Cadı, Genco, Aşk-ı Memnu, Çalgı Çengi, Adını Feriha Koydum, Ay Büyürken Uyuyamam, Bu Son Olsun, Son Yaz balkanlar, A.Ş.K, İtirazım Var, Maral: En Güzel Hikayem, Benden Ne Olur ve Misafir adlı yapımlarda rol almıştır.

04-10-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar