Birce Akalay'dan Yeni Reklam Anlaşması

Birce Akalay'dan Yeni Reklam Anlaşması
Dizi ve filmlerin sevilen ve performansıyla oldukça beğenilen oyucularından Birce Akalay Kuş Uçuşu dizisinin çekimlerinin arasında yeni bir reklam anlaşması imzaladı.

Dizi ve film yapım şirketlerinin sık sık kapısını çaldığı ve sektörde önde gelen kadın oyunculardan biri olan ünlü ve güzel oyuncu Birce Akalay son olarak Ay Yapım tarafından Netflix için çekilen Kuş Uçuşu adlı dizide rol aldı. İlk sezonu yayınlanan ve seyirciden tam not alan dizinin ikinci sezonu için onay çıkarken, setin çok yakında yeniden kurulacağı öğrenildi. İbrahim Çelikkol ve Miray Daner ile birlikte başrol oynayan Birce Akalay’ın dizide gösterdiği performans büyük beğeni toplarken güzel oyuncu aynı zamanda başka projelerle de ilgilenmeye devam ediyor. Ünlü ismin kapısını sık sık aşındıran reklam firmaları sonunda ünlü isimle bir kez daha anlaşma yapmayı başardı.

Bir Giyim Markası ile Anlaştı

Son olarak Ay Yapım tarafından Netflix için hazırlanan Kuş Uçuşu dizisinde Kale Kıran karakterine hayat veren Birce Akalay bu projeden de tam not aldı. Ünlü isim dizinin ilk sezonunun çekimlerinin ardından bir süre dinlenmeye çekilirken ikinci sezon çekimleri için hazırlık yapıyor. 14 Kasım’da yeniden sete çıkması beklenen Kuş Uçuşu’ndan önce Birce Akalay’ın bir giyim firmasının reklamıyla ekranlarda olması bekleniyor. Daha önce ünlü bir cilt bakım firmasının reklamlarında rol alan Birce Akalay şimdide ünlü bir giyim markası olan Dagi ile anlaşma imzaladı. Ünlü isim bu firmayla çok yakında sete çıkarak reklam filmlerini çekecek. Birce Akalay daha sonra Kuş Uçuşu için yeniden sete çıkacak ve dizinin 2. Sezonunun çekimlerine katılacak.

Birce Akalay Kimdir?

Bugüne kadar pek çok yapımda rol alan ve seyircinin sevdiği isimlerden biri olan Birce Akalay 19 Haziran 1984 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından oyunculuk konusunda eğitimler alan Birce Akalay’ın rol aldığı yapımlar arasında, Son Ders: Aşk ve Üniversite, Sizi Seviyorum, Nefes: Vatan Sağolsun, Re-Era, Deliormanlı, Kader, Senin Uğruna, Asi, Alayına İsyan, Kış Masalı, Yer Gök Aşk, Ben Onu Çok Sevdim, Böyle Bitmesin, Evli ve Öfkeli, Hayat Bazen Tatlıdır, Siyah Beyaz Aşk, Küçük Ağa, Ağlama Anne, Babil, Son Yaz ve Kuş Uçuşu yer almaktadır.

04-10-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar