Hazal Kaya'nın paylaşımına Ali Atay'dan dikkat çeken yorum: Helal olsun sevgilime be!

Hazal Kaya'nın paylaşımına Ali Atay'dan dikkat çeken yorum: Helal olsun sevgilime be!
Ünlü oyuncu çift Hazal Kaya ile Ali Atay'ın paylaşımları sosyal medyanın gündemine düştü. Hazal Kaya'nın paylaşımına Ali Atay'dan dikkat çeken yorum bir yorum geldi.

Ekranın sevilen iki ismi Ali Atay ve Hazal Kaya başarılı işlere imza atmaya devam ediyor. Evli olan ünlü çift bu başarılarında bir birlerine destek olmayı da ihmal etmiyor. İlk tanıtım filmi yayınlanan Pera Palas'ta Gece Yarısı dizisinde Hazal Kaya başrolde yer alıyor. Hazal Kaya Netflix'te yayınlanacak dizinin heyecanını takipçileriyle paylaştı. Hazal Kaya'nın paylaşımına çok sayıda yorum ve beğeni gelirken eşi Ali Atay'ın yorumu ise dikkatlerden kaçmadı. Ali Atay ve Hazal Kaya'nın evlilik yıldönümüne denk gelen tanıtım ünlü çifte çifte kutlama yaptırdı. Hazal Kaya ve Ali Atay tüm kutlamaları bir arada  yaparken takipçileri için de sosyal medyadan paylaşım yaptılar.

Hazal Kaya Pera Palas'ta Gece Yarısı'nda başrolde

Ali Atay ve Hazal Kaya yaklaşık 5 yıllık beraberliklerini 2019 yılında nikahla taçlandırmıştı. Daha sonra Fikret Ali adını verdikleri bir bebekleri oldu. Magazin dünyasının örnek çiftleri olarak gösterilen ünlü isimler başarılarında da bir birlerini desteklemekten geri durmuyor. Hazal Kaya'nın başrolde olduğu ve uzun süredir merakla beklenen Netflix dizisi Pera Palas'ta Gece Yarısı'nın yayın tarihi belli oldu. Hazal Kaya bu haberi dizinin tanıtım videosuyla birlikte sosyal medya hesabından paylaştı. Bu paylaşım Hazal Kaya hayranlarını ve Pera Palas'ta Gece Yarısı'nı merakla bekleyenleri heyecanlandırdı. Hazal Kaya paylaşımında, "Ah bugünün gelmesini çok beklediiik! Çok mutluyum, çook heyecanlıyım! Hangi yıldayız? Pera Palas'ta Gece Yarısı 3 Mart'ta. Netflix Türkiye'de. Macera başlasın!" ifadelerini kullandı. Bu paylaşıma özel bir yorum da Ali Atay'dan geldi. Ali Atay eşinin paylaşımına, "Helal olsun sevgilime be! Gurur duyuyorum" yorumunu yaptı.

Ali Atay ve Hazal Kaya'nın evlilik yıldönümüydü

Ali Atay ve Hazal Kaya'nın Şubat ayı en mutlu oldukları anların ayı oldu. Ünlü çift 6 Şubat 2019'da evlenmişti. Aynı yıl oğulları Fikret Ali'yi de kucaklarına alan çift bir yandan da başarılı işlere imza atmaya devam ediyor. Evliklik yıl dönümünde düğün kutlamasından bir fotoğraf paylaşan Hazal Kaya paylaşımına, "Şu fotoğrafın üstünden nasıl üç yıl geçer aklım almıyor. Senle geçen her yıl birbirinden güzel! Nice yıllarımız olsun beraber. Sana çok aşığım" notunu ekledi.

07-02-2022
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar