Alişan Kızı Eliz’in Dadılarına Ne kadar Ücret Ödüyor?

Alişan Kızı Eliz’in Dadılarına Ne kadar Ücret Ödüyor?
Ünlü şarkıcı Alişan’ın bir yaşındaki kızı Eliz’in üç dadısı olduğu ve bu üç Filipinli dadının toplam aylık 60 bin TL maaş aldıkları öğrenildi.

Hemen her gün bir haberi magazin basınının sayfalarında yer alan ve magazin basınında ya da sosyal medyada yer almadığı günler nadir olan ünlü şarkıcılardan Alişan bugünlerde birden fazla haberle gündem olmayı başarıyor. Son dönemlerde eşi Buse Varol ile olan sıkıntılı günleriyle sıklıkla gündem olan Alişan dün de kızının doğum günü dolayısıyla sosyal medya hesabından paylaştığı kardeşiyle ilgili duygusal mesajla gündemdeydi. Eşi Buse Varol’la boşanacakları iddia edilen Şarkıcı Alişan bugün ise bambaşka bir konuyla gündemde. Alişan bugün magazin sayfalarına ve sosyal medyaya bir yaşındaki kızı Eliz’in dadılarına ödediği ücretle gündem oldu.

Eliz 1 Yaşında

Alişan ve Buse Varol 2018 yılında görkemli bir düğünle evlendiler. Daha sonra oldukça mutlu anlar yaşayan çiftin bundan bir yıl önce Eliz adını verdikleri bir kız çocukları dünyaya geldi. Mutlu bir birliktelikleri olan çift son zamanlarda boşanma iddialarıyla gündemde ve bu durum hala netleşmiş değil. Çift kızları Eliz için de ayrı ayrı doğum günü kutlaması yaptı. Buse Varol kızı Eliz için İstanbul’un lüks otellerinden birinde doğum günü kutlaması yaptı ve bu kutlamada Eliz’in üç Filipinli dadısı da hazır bulundu. Daha sonra ise Eliz bu sefer babasıyla bir kutlama yaptı. Bu kutlama aile içinde gerçekleşirken Buse Varol “beni kimse eve davet etmedi” diyerek bu kutlamaya katılmadı. Bununla birlikte Eliz’in üç Filipinli dadısı burada da yer aldı. Peki Alişan bu üç dadıya ne kadar ücret ödüyor.

Üç Dadıya Aylık 60 Bin TL

Alişan ve Buse Varol’un kızları olan Eliz, üç Filipinli dadıya emanet. Filipinli üç dadı Eliz’in her şeyiyle yakından ilgileniyor. Buse Varol’un doğum günü kutlamasının ardından sosyal medya hesabı üzerinden teşekkür ettiği üç dadının Alişan’a masrafı ise adeta dudak uçuklatan cinsten. Alişan’ın kızı Eliz için üç dadıya ödediği toplam ücretin 60 bin TL olduğu iddia edildi. Üç dadının her birinin aylık 20 Bin TL maaş aldığı ve Alişan’ın dadılara aylık 60 Bin gibi bir rakam ödediği öğrenildi. Bu durum özellikle sosyal medya ve magazin sayfalarında gündem oldu ve binlerce yorum aldı.

07-02-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar