Hazal Subaşı Yeni Sezonda Hangi Dizide Rol Alacak?

Hazal Subaşı Yeni Sezonda Hangi Dizide Rol Alacak?
Son dönemin genç ve güzel oyuncularından Hazal Subaşı yeni sezonda hangi diziyle seyirci karşısına çıkıyor? İşte bunun cevabı!

Son dönemlerde pek çok oyuncu yeni yayın döneminde ekrana gelecek yeni dizilerle sözleşme imzaladı ya da halen görüşme aşamasında. Ekranlarda yeni yayın döneminde birçok yeni dizi başlayacak ve bu dizlerin castı için yapım şirketleri dikkatli ve hızlı bir çalışma içerisindeler. Eylül yayın döneminin başlamasına az bir süre kala Ay Yapım tarafından Show Tv için düşünülen ve hazırlıkları süren iddialı dizi Üç Kuruş’ta cast çalışması yapan dizilerden biri. Rakiplerine göre daha yavaş bir çalışma içerisinde olan dizinin çalışmalarını tamamlayarak eylül ayında sete çıkması bekleniyor. Yayın dönemine az bir süre kala ve tüm önemli oyuncuların bir diziyle anlaşmaya başladığı bu süreçte Üç Kuruş’ta yeni oyuncuları kadrosuna katmaya çalışıyor. Halen Uraz Kaygılaroğlu dışında bir oyuncu açıklanmayan dizi için son olarak Çukur’da rol alan genç ve güzel oyuncu Hazal Subaşı ile görüşüldüğü öğrenildi. Yine bir Ay Yapım projesi olan Çukur’da başarılı bir dönem geçiren güzel oyuncunun yeni dizi Üç Kuruş için ne karar verdiği ise henüz belli değil.

Hazal Subaşı Üç Kuruş’ta mı?

Ay Yapım tarafından Show Tv için hazırlıkları süren ve Çukur’un yerine düşünüldüğü bilinen Üç Kuruş adlı proje için cast çalışmaları devam ediyor. Üç Kuruş için Halen Uraz Kaygılaroğlu ve Aytaç Uşun’la anlaşıldığı biliniyor. Ayrıca başarılı oyuncu Ekin Koç’lada görüşüldüğü bilinen proje için dizide Kartal karakterini canlandıracak Uraz Kaygılaroğlu’nun partneri olması için düşünülen ismin ise Hazal Subaşı olduğu öğrenildi. Son olarak Çukur’da rol alan genç oyuncu eğer kabul ederse Üç Kuruş’ta Uraz Kaygılaroğlu ile birlikte aynı sahneyi paylaşacak. Ayrıca yine Kartal karakterinin kız kardeşi için de Aslıhan Malbora ile görüşüldüğü öğrenildi.

Hazal Subaşı Kimdir?

Son olarak Çukur’da rol alan genç ve güzel oyuncu Hazal Subaşı 2 Mayıs 1996 yılında İzmir’de dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından üniversitede Halkla İlişkiler ve Reklamcılık bölümünden mezun olmuştur. 2015 Miss Turkey yarışmasında üçüncü olan güzel oyuncu ilk olarak kamera karşısına Adını Sen Koy adlı yapımla geçmiştir. Oyuncu bu güne kadar Adını Sen Koy, Bir Umut Yeter, Halka, Çukur, Bizi Ayıran Çizgi adlı yapımlarda rol almıştır.

27-08-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar