Hazar Ergüçlü'nün reklam anlaşmasından kazanacağı ücret dudak uçurtan cinsten!

Hazar Ergüçlü'nün reklam anlaşmasından kazanacağı ücret dudak uçurtan cinsten!
Bir spor markası reklam yüzü olması için ünlü oyuncu Hazar Ergüçlü ile el sıkıştı. Hazar Ergüçlü'nün reklam anlaşmasından kazanacağı ücret dudak uçurtan cinsten!

Reklam piyasası öyle hareketli ki dönen cirolar parmak ısırtıyor. Televizyonlarda birkaç saniye sürse de ödenen rakamlar havada uçuşuyor. Reklam yüzü olarak ün kazanan bazı oyuncular fahiş fiyatlara imza atıyor. Dünyaca ünlü bir spor markası reklam yüzü olması için ünlü oyuncu Hazar Ergüçlü ile el sıkıştı. Hazar Ergüçlü'nün reklam anlaşmasından kazanacağı ücret dudak uçurtan cinsten olunca dikkatler bir kez daha ünlü oyuncuya çevrildi. Hayranları Ergüçlü'nün kazanacağı ücreti merak ediyor. Şimdi detaylar!

Hazar Ergüçlü'nün reklam anlaşmasından kazanacağı ücret dudak uçurtan cinsten!

Tam bir borsaya dönüşen reklam piyasasında rakamlar havada uçuşuyor. Birkaç saniyelik görüntü için binlerce lira teklif ediliyor. Dünaca ünlü spor markası reklam yüzü olması karşılığında Hazar Ergüçlü'ye teklif götürdü. Aynı spor markası daha önce Hazal Filiz Küçükköse'yi reklamlarında oynatmış ve oyuncuya verdiği fiyatla uzun üre gündemde kalmıştı. Benzer bir olay yaşayan Hazar Ergüçlü cazip teklifi kabul ederek spor markasıyla el sıkıştı.

Reklam Ücretleri Dudak Uçuklatıyor!

Son zamanlarda yıldızı parlayan ve ekranların aranan yüzü olan Hazar Ergüçlü spor markasıyla anlaştı. Canlitv mikrofonlarına konuşan genç yıldız yeni anlaşmadan dolayı çok heyecanlı olduğunu ve markanın ülke pazarında tutması için çok çalışacağını dile getirdi. Reklamdan ne kadar kazanacağını sorduğumuz Hazar Ergüçlü mikrofonlarımıza aldığı fiyatı söylemedi. Yaptığımız araştırmalara göre genç yıldız, spor markasının reklam yüzü olması karşılığında tam tamına 50 bin lira kazanacak. Ne diyelim güle güle harcasın!

Hazar Ergüçlü Kimdir ?

1992 Kıbrıs doğumlu oyuncu, eğitimini Kıbrıs'ta tamamladı. Haliç Üniversitesi Konservatuvar Tiyatro Bölümü mezunu olan Hazar Ergüçlü, aldığı eğitimi Kıbrıslı gençlere adayarak Lefkoşa Türk Belediyesi Tiyatrosu'nda gençlere yönelik tiyatro oyunlarında görev aldı. Genç yıdız, oyunculuk kariyerine 2010 yılında "Gölgeler ve Suretler" filmindeki Ruhsar karakteriyle adım attı. Ona asıl şöhreti getiren yapım ise Kanal D'de yayınlanan  Kuzey Güney dizisi oldu. Bu dizideki Simay karakteri sayesinde ekranların aranan ismi olmayı başaran güzel oyuncu, sırasıyla "Açlığa Doymak" ve " Benim Dünyam" filmlerinde rol aldı. 2016 yılı Hazar Ergüçlü için tam bir patlama yılı oldu. Dar Elbise, Kar ve Mahalle adlı üç sinema filminde birden oynadı. Performansıyla 24. Uluslararası Adana Film Festivali "Türkan Şoray Umut Veren Genç Kadın Oyuncu" ödülü kazandı.

Rol Aldığı Yapımlar

2017 - Hayat Sırları (Dizi)

2016 - Ahlat Ağacı / Sinema

2016 - Yüksek Sosyete (Dizi)

2016 - Mahalle / Sinema

2016 - Kar / Sinema

2016 - Dar Elbise / Sinema

2015 - Analar ve Anneler (Dizi)

2013- 2014 - Medcezir (Dizi)

2013 - Benim Dünyam / Sinema

2012 - Açlığa Doymak / Sinema

2011-2012 - Kuzey Güney (Dizi)

2010 - Gölgeler ve Suretler (Ruhsar) / Sinema

01-02-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar