Haziran ayında evlenecek olan Eser Yenenler baba oluyor!

Haziran ayında evlenecek olan Eser Yenenler baba oluyor!
Eser Yenenler'in geçtiğimiz haftalarda nişanlandığı Berfu Yıldız'ın 3 haftalık hamile olduğu ortaya çıktı. Eser Yenenler baba oluyor

İlk olarak Kanal D ekranlarında yayınlanan Çok Güzel Hareketler Bunlar programı ile tanıdığımız Eser Yenenler'den gelen haber herkesi şoke etti. Son olarak TV8 de bir talk show programı sunan Eser Yenenler geçtiğimiz haftalarda uzatmalı sevgili Berfu Yıldız ile nişanlanmıştı. Aradan çok geçmeden gündeme bomba gibi düşen bir haber geldi. Haziran ayında nikah masasına oturacak olan çift gelen bu haber ile birlikte nasıl bir karar verecek merak konusu.

Program sunucusu Eser Yenenler, Nisan ayının başlarında 2015 Miss Turkey dördüncü güzeli Berfu Yıldız ile olan sevgililiğini nişanlılık ile noktalamıştı. Aile arasında gerçekleşen nişan töreninin ardından Eser Yenenler kendi sosyal medya hesabindan paylaştığı fotoğrafa 'Kızımızı aldık' notunu yazarak nişanlandığını takipçileri ile paylaştı. Nişanın ardından düğün günü içinde bir tarih belirleyen çiftten müjdeli bir haber geldi. 9 Haziran’da Kilyos’ta gerçekleşecek düğün öncesi bu haber çifti nasıl etkileyecek?

ESER YENENLER BABA OLUYOR

Eser Yenenler ve Berfu Yıldız'ın 9 Haziran'da gerçekleşecek olan düğünün ramak kala, Berfu Yıldız'ın 3 haftalık hamile olduğu ortaya çıktı. Bebek müjdesinin hemen ardından çiftin düğünü öne alması beklenirken, hazırlıkların Haziran ayı için planlandığı belirtildi. Üç haftalık hamile olduğu öğrenilen Berfu Yıldız'ın bir chek-up esnasında öğrendiği konuşuluyor. Düğün haberleri beklenen çiftin bebek müjdesi sevenlerini çok mutlu etti. Nişanlısı Berfu Yıldız'ın hamile olduğunu öğrenen yeni baba Eser Yenenler, 'Hayatımın en güzel sürecinden geçiyorum bu mutluluk tarif edilemez. Nazarlardan krkuyoruz doğrusu o yüzden daha fazla konuşmak istemiyorum' açıklamasında bulundu.

DÜĞÜN NEREDE OLACAK?

Geçen aylarda bir mekan çıkışı kameremanlara yakalanan Berfu Yıldız ve Eser Yenenler çifti kendilerine yönetilen soruları cevaplamıştı. Çift 9 Haziran 2019 tarihinde gerçekleşecek olan nikah töreninin nerede olacağı çok merak ediliyordu. Sevenlerinin bu merakını gidermek için muhabilerimiz o soruyu yöneltti. 'Düğün nerede olacak?' Eser Yenenler muhabirlerin yönelttiği 'Düğün nerede olacak' sorusuna 'Biliyorsunuz, yaza evleniyoruz. Bugün düğünü nerede yapacağımızı da netleştirdik.Berfu, Kilyos'ta karar kıldı.' dedi. Eser Yenenler nişanlısı Berfu Yıldız'ın kararı ile 9 haziran 2019 tarihinde Kilyos'ta gerçekeleşecek.

16-04-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar