Hekimoğlu 1. Bölüm izle

Hekimoğlu 1. Bölüm izle
Hekimoğlu 1. Bölüm izle; Hekimoğlu dizisi ilk bölümüyle Kanal D'den ekrana geliyor. Yeni dizinin ilk bölümünü izlemek için yazıya göz atın.

Hekimoğlu 1. Bölüm izle; Kanal D izleyicilerini yeni bir dizi karşılıyor. Son dönemde yurtdışından uyarlanan pek çok dizi görüyoruz. Bunlara bir yenisi daha eklendi. Hekimoğlu dizisi ilk bölümüyle 17 Aralık Salı akşamı saat 20:00'da Kanal D'den ekrana geliyor. Dizinin merakla beklenen ilk bölümünü nasıl izlerim diye soranlardansanız doğru yere geldiniz. Hekimoğlu 1. bölümü izlemek için aşağıda görmüş olduğunuz bağlantıya tıklamanız yeterli. Ayrıca diziyle ilgili bilgilere de makalenin devamından ulaşabilirsiniz. Konusu ne? Hangi yabancı diziden uyarlanıyor? Oyuncu kadrosunda hangi isimler yer alıyor? Tüm bu soruların cevabı yazının devamında yer alıyor.

Hekimoğlu izle

House M.D. dizisinden uyarlanan bir medikal drama; Hekimoğlu

House M.D. dizisini duymuş olabilirsiniz. Amerikan FOX kanalında 8 sezon boyunca yayınlanan House M.D., en çok sevilen medikal drama dizileri arasında bulunuyor. İlk bölümü 2004 yılında ekrana gelen House M.D., 2012 yılında final yaparak ekranlara veda etti. Bu süre zarfında ise tüm dünyayı kasıp kavurmuştur. Toplam 82 milyon kişinin izlediği House M.D., 2008 yılında tüm dünyada en çok izlenen dizi olmayı başarmıştır. Dizinin popülerliğini anlatmak gerekirse ana karakter Gregory House karakterine can veren Hugh Laurie, hayranların yoğun ilgisine maruz kaldığı için markete bile gidemediğini ifade etmiştir. Hugh Laurie, Gregory House rolüyle 2006 ve 2007 yıllarında Altın Küre ödülü almıştır. Bakalım Timuçin Esen, bu çok sevilen karakterin Türk uyarlamasını nasıl ekrana taşıyacak?

Hekimoğlu dizisinin konusu ne?

Hekimoğlu dizisinin ana karakteri Enfeksiyon Hastalıkları ve Nefroloji Uzmanı Ateş Hekimoğlu'dur. Başarılı bir doktor olan Ateş Hekimoğlu, tıp fakültesinden arkadaşı İpek'in kurduğu vakıf hastanesinde görev yapmaktadır. Hastanede bir düzen bulunmaktadır ancak zor bir adam olan Ateş Hekimoğlu, bu düzene bir türlü ayak uyduramamaktadır. Hastanede ona tolerans gösteren yalnızca arkadaşları İpek ve Orhan'dır.

Hekimoğlu dizisinin oyuncu kadrosunda Timuçin Esen, Okan Yalabık, Ebru Özkan Saban, Kaan Yıldırım Aytaç Şaşmaz ve Damla Colbay gibi isimler yer alıyor.

Kanal D ekranlarından izleyicisine ulaşacak Hekimoğlu dizisinin ilk bölümü 17 Aralık Salı akşamı saat 20:00'da ekrana gelecek.

17-12-2019
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler