Hekimoğlu 10. Bölüme Bomba Gibi Bir Oyuncu Konuk Oluyor!

Hekimoğlu 10. Bölüme Bomba Gibi Bir Oyuncu Konuk Oluyor!
Hekimoğlu’nun 3 Mart tarihinde yayınlanacak bölümünde büyük heyecan var. Diziye Yönetim Kurulu Başkanı olarak giren Güven Kıraç ve Hekimoğlu karşı karşıya geliyor. İşte detaylar!

Bu sezon birbirinden ilginç diziler yayınlanıyor kanallarda. Bunların çoğu da uyarlama dizi. Ve bu uyarlama diziler yapımcıları yalanlarcasına oldukça iyi reytingler alıyor. Bu yapımlardan biri de Amerikan House M.D dizisinden uyarlanan Hekimoğlu dizisi. Dizi aksi, inatçı, küstah, dediğim dedik, asosyal ama alanında en iyi doktor olan Ateş Hekimoğlu ve ekibinin iyileşmesi imkansız gibi görünen hastalara teşhis koyma ve tedavi etme hikayelerini ele alıyor. Kanal D ekranlarında yayınlanan dizinin reytingi de oldukça iyi durumda. Her bölüm daha da iyiye giden reytingler dizinin ilgiyle izlendiğinin de kanıtı. Dizi her bölüm en az bir konuk oyuncu alıyor ve hişkaye bu oyuncu üzerinden ele alınıyor. Dizinin yayınlanan 10. Bölüm fragmanı dizide bu hafta konuk oyuncu olarak usta bir ismin olduğunu gösteriyor. Güven Kıraç. İşte detaylar!

Hekimoğlu’nda Bir Büyük Usta: Güven Kıraç!

Kanal D ekranlarında Salı akşamları yayınlanan ve seyircinin büyük beğenisini kazanan Hekimoğlu Dizisi her hafta birbirinden başarılı konuk oyuncularla bölüme yön veriyor. Konuk oyuncuların hastalıklarının tedavisi için Ateş Hekimoğlu ve ekibinin çabaları dizinin heyecanla takip edilmesini sağlarken özellikle Hekimoğlu’nun aksi ve küstah tavırları seyirciyi cezp ediyor. Her hafta konuk oyuncu alan dizinin yayınlanan 10. Bölüm fragmanında 3 Mart Salı akşamı diziye konuk oyuncu olarak usta oyuncu Güven Kıraç’ın rol aldığını gösteriyor. Bir anda seyircide heyecan yaratan bu gelişmeyle birlikte Salı akşamı heyecanla beklenmeye başladı.

Vahap Ergün (Güven Kıraç) & Hekimoğlu Karşı Karşıya!

Hekimoğlu dizisinin 3 mart Salı akşamı yayınlanacak bölümü heyecanlı sahnelere ve gerilim dolu bir hikayeye konu olacak. Ateş Hekimoğlu bu sefer hastasının kendisi ve hastalığı ile ilgili verdiği beyana inanmak zorunda kalır. Ayrıca hastaneyi kontrole gelen yeni yönetim kurulu başkanı Vahap Ergün (Güven Kıraç) hastaneyi ziyaret ederken Hekimoğlu’nun garip tavırlarıyla karşılaşır. Bu sırada toplanan yönetim Hekimoğlu’nun hastasıyla ilgili kararlar almak üzeredir ve Hekimoğlu’nun kurul önünde söyleyecekleri tüm hastane için kritik derecede önem taşımaktadır. Vahap Ergün ve yönetim karşısında hastasıyla ilgili bilgisine ve ifadesine başvurulan Hekimoğlu’nun kurul karşısında ne diyeceği merakla bekleniyor.

26-02-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar