Yasak Elma oyuncuları sosyal sorumluluk projesinde buluştu

Yasak Elma oyuncuları sosyal sorumluluk projesinde buluştu
Fox Tv dizisi Yasak Elma oyuncularının katılacağı bir proje ile gündeme oturdu. Yasak Elma oyuncularının hep birlikte katılacağı bu proje bir sosyal sorumluluk projesi nedir?

Fox Tv'nin pazartesi günlerine damga vuran dizisi Yasak Elma oyuncularının katılacağı bir proje ile gündeme geldi. Yasak Elma oyuncularının hep birlikte katılacağı bu proje bir sosyal sorumluluk projesi. Ülkemizin 81 şehrinde gençlerin eğitimiyle ilgili olan sosyal sorumluluk projesi Yasak Elma oyuncuları ile tanınacak ve daha da gelişecek. Alkışlanacak hareket olarak gösterilen bu proje nedir, ve neyi amaçlıyor? Şimdi detaylar

Yasak Elma oyuncuları sosyal sorumluluk projesinde buluştu

Fox Tv ekranlarında 3 sezondur her pazartesi yayınlanan Yasak Elma dizisi yine güdem olmayı başardı. Medyapım imzalı dizinin başrollerinde Talat Bulut, Eda Ece, Şevval Sam ve Nesrin Cavadzade gibi usta oyuncular görev yapıyor. Tüm ekibin gönüllü olarak katılacağı bu proje sayesinde binlerce gencimize eğitim bursu sağlanacak. Canlitv olarak diğer dizilere örnek olmasını umduğumuz bu proje katılan Yasak Elma dizisine başarılar diliyoruz.

TOG Vakfı: Bir sosyal sorumluluk projesi 

Kısa adı TOG olan Toplum Gönüllüleri Vakfı “Gençliğin gücü adına iyilik maratonuna katıl” sloganıyla ülkemizin 81 şehrinde sosyal sorumluluk projeleri düzenliyor. Kelebek Çocuklar ve Turuncu Rüzgar gibi birçok projeye imza atan vakıf bugüne kadar bir milyon insanın hayatına dokundu. 6.983 gencimize burs imkanı sağlayan projelere artık Yasak Elma dizisi oyuncuları da katkıda bulunacak. Tüm ekibin bir araya geleceği organizasyon Sait Halim Pala Yalısında düzenlenecek. 24 Mart Salı günü düzenlenecek yemek için 300 kişi davet edildi. Organizasyondan elde edilecek bağışlar TOG Vakfı'nın 81 şehirdeki çalışmalarında kullanılacak.

Yasak Elma Dizisi Konusu Nedir?

Yıldız ve Zeynep, birbirine çok düşkün iki kardeştir. Her ne kadar kardeş olsalar da hayalleri ve karakterleri çok farklıdır. Gözü yükseklerde olan Yıldız, sosyete kraliçesi Ender Argun’la tanışınca hayatı değişir. Yıldız’ı kocası Halit Argun’dan kurtulmak için kullanmak isteyen Ender, ona hayatının teklifini sunar. Doğrusu bu teklif, Yıldız için reddedilemeyecek bir tekliftir. Diğer taraftan bir fabrikada çalışan Zeynep’in rutin giden hayatı değişir. Çalıştığı firma son derece kibirli ve ukala birisi olan Alihan Taşdemir tarafından satın alınır. Zengin iş adamı Alihan, Zeynep'i görünce ondan etkilenir. Zeynep ve Alihan’ın zıt karakterleri birbirini çeker ve aralarında bir etkileşim olur. Kaderin karşılaştırdığı iki insan arasnda bir de ortak nokta vardır. Alihan, Halit Argun'un ortağı ve ikinci karısının kardeşidir ancak bu gerçeği Zeynep bilmemektedir. Ender'in sunduğu teklife Yıldız’ın vereceği karar sadece kendini değil Zeynep’i de etkileyecektir.

27-02-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar