TRT 1’in Günlük Dizisi İncir Ağacı’na Bomba Bir İsim Katılıyor!

TRT 1’in Günlük Dizisi İncir Ağacı’na Bomba Bir İsim Katılıyor!
TRT 1 ekranlarında izleyici ile buluşan kanallın günlük dizisi İncir Ağacı’na bomba bir isim  katılıyor. Diziye katılacak ünlü oyuncu kim? İşte detaylar!

Hemen her kanalda yer alan ve of prime time kuşağının vazgeçilmezi olmaya başlayan günlük diziler özellikle ev kadınlarının en çok takip ettiği yapımlar arasında yer alıyor. Diziler her ne kadar daha az bütçelerle ve daha deneyimsiz oyuncu kadrolarıyla çalışsa da yinede özellikle hikayeleri güçlüyse seyirci bu yapımları ilgiyle takip ediyor. Daha az macera, daha çok diyalog ve durum hikayelerinden oluşan bu yapımlardan biri de TRT 1 ekranlarında öğlen kuşağında yayınlanan İncir Ağacı Dizisi. Dizi bu sezon başladı ve ne yazık ki beklenen ilgiyi ve reytingi bir türlü yakalayamadı. Bir dönem dizisi olan ve 1980’lerde geçen bir hikayeyi konu alan dizinin oyuncu kadrosunda Özlem Güveli, Arif Nazım, Burakhan Yılmaz, Faruk Pakiş, Ece Baliç, Sidal Damar ve fatih Hürkan gibi isimler yer alıyor. Dizinin oyuncu kadrosuna önümüzdeki bölümlerden itibarense usta bir oyuncu dahil oluyor. Buket Dereoğlu. Detaylar haberimizde!

Güzel Oyuncu Buket Dereoğlu İncir Ağacı’nda!

TRT 1 ekranlarında günlük olarak yayınlanan İncir Ağacı dizisi bomba bir oyuncuyla kadrosunu güçlendirdi. Yapımcılığını Mesut Uçakan’ın yaptığı ve senaryosu Ayla Hacıoğulları tarafından kaleme alınan dizi bu sezon başladı. Günlük olarak saat 15.00’da ekrana gelen dizi başladığı günden itibaren bir türlü seyirciye ulaşamadı ve reytinglerde beklenin hep altında kaldı. Hikaye olarak zaman zaman sıkıntıya gren dizinin oyuncu kadrosuna yeni bir isim katıldı. Buket Dereoğlu. Güzel oyuncu Buket Dereoğlu’nun İncir Ağacı’nda Gönül karakteriyle seyirci karşısına çıkacağı belirtilirken oyuncunun yer aldığı bölümlerinde önümüzdeki haftadan itibaren yayınlanacağı belirtildi.

Buket Dereoğlu Kimdir?

Tam adı Selin Buket Dereoğlu olan oyuncu 1970 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Mimar Sinan Üniversitesi devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümünden mezun olan oyuncu bu güne kadar pek çok dizi ve sinema filminde rol almıştır. Bunların başlıcaları şunlardır. Sen Benimsin, Oflu Hoca’nın Şifresi, Eve Düşen Yıldırım, Sudan sebepler, Artı 18, Çılgın Kanal, Görgüsüzler, Arka Sokaklar, Avrupa Yakası, Cennet mahallesi, Dayı, En İyi Arkadaşım, Tatlı kaçıklar, Çiçek Taksi, Sırlar Dünyası, Ömerçip, Cümbüş Sokak, Bizimkiler…

25-02-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar