Hekimoğlu 11. bölüm izle

Hekimoğlu 11. bölüm izle
Hekimoğlu 11. bölüm izle; Hekimoğlu ile Vahap arasındaki gerginlik nasıl sonuçlanacak. Hekimoğlu 11. bölüm izlemek için tüm detaylara haberimizden ulaşın.

Hekimoğlu 11. bölüm izle! Karga Seven Pictures imzasıyla Kanal D'den izleyicisine ulaşan, başrollerinde Timuçin Esen, Okan Yalabık ve Ebru Özkan'ın yer aldığı Hekimoğlu dizisinin 11. bölümü yayınlandı. 10 Mart Salı akşamı ekrana gelen bölümde Ateş, Vahap ile mücadele edecek. Hastaneden kovulma tehlikesiyle karşı karşıya kalan Ateş, nasıl bir yol izleyecek? Yayınlanan bölümün ardından diziyi kaçıran izleyiciler, yeni bölümü izlemenin yollarını arıyor. Hekimoğlu 11. bölümü izlemek için tüm detaylar haberin devamında.

Hekimoğlu 11. bölüm izlemek için aşağıda yer alan bağlantıya tıklayın;

Hekimoğlu 11. bölüm izle

Her hafta ekrana gelen ve milyonlarca izleyici tarafından takip edilen dizileri internet üzerinden izlemek oldukça kolay. Bu dizilerden biri de tabii ki Hekimoğlu. Timuçin Esen'in başrolü üstlendiği dizinin 11. bölümü kanald.com.tr adresinde hd olarak yayınlandı. İlgili bölümü aşağıdaki bağlantıya tıklayarak ulaşmanız mümküm.

Hekimoğlu son bölüm izle

Hekimoğlu'nda bu hafta neler yaşanacak?

Bu hafta Hekimoğlu dizisinde Ateş, iz peşinde olacak. Hastanedeki biri Ateş'i Vahap'a şikayet etmiştir. Ateş de hastanedeki köstebeği bulabilmek için keniden has yöntemlere başvurur. Ancak en büyük problemi bu değildir. Vahap, Ateş'i kovdurmayı göze almıştır. Ateş ile birlikte İpek de bu işten zararlı çıkacaktır. Alışılmışın dışında bir doktor olan Ateş, yıllardır omzuna beyaz önlük geçirmemiştir. Bu kuralını İpek zor durumda kalmasın diye şimdilik bir kenara bırakır. Buna karşın bu tutumu Vahap'ı memnun etmeye yetmez. İkilinin gerilim dolu atışması uzunca bir süre devam eder.

Hekimoğlu'nda geçen hafta yaşananlar?

İpek tarafından yapılan duyurunun ardından varlıklı iş adamı Vahap Engün, Valide Atik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne büyük bir meblağ bağışta bulunur. Böylece yönetim kurulunda söz hakkı ve yetkiler Vahap Engün'ün olur. Ateş, hastanede keşif turları atan Vahap Engün'ün hemen dikkatini çeker. Kendine has alaycı ve dobra tavırları Vahap Engün'ü asla hoşuna gitmez. Aralarında soğuk rüzgarlar esmeye başlar. Ateş, Vahap Engün'den hoşnut olmaz ve onun pek de iyi niyetli bir adam olmadığını hastanedeki arkadaşlarıya paylaşır. Ancak bu dediklerini gülünç bulan hastanedekiler onu kıskançlıkla suçlarlar.

10-03-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler