Hülya Avşar'dan hayranlarına yeni program müjdesi!

Hülya Avşar'dan hayranlarına yeni program müjdesi!
Oyunculuğu, şarkıcılığı ve talk show programları yıldız olan Hülya Avşar’dan hayranlarına yeni program müjdesi! Dijital platformda hayranlarıyla buluşacak Avşar'ın programı nedir?

Filmleri, sunuculukları ve hazırladığı talk show programları gündemden hiç düşmeyen Hülya Avşar’dan hayranlarına yeni program müjdesi geldi.  Dijital platformda hayranlarıyla buluşacak olan Avşar kızının hazırlayacağı program nedir, kimleri ağırlayacak ve neler konuşulacak? Her yaptığıyla olay olan Hülya Avşar bu sefer çok farklı bir projeyle hayranlarını sevindirecek. Şimdi detaylar

Hülya Avşar'dan hayranlarına yeni program müjdesi!

Şarkıcı, manken, oyuncu ve sunucu derken şimdi de Dijital platformda ünlü isimleri ağırlayacak olan Hülya Avşar yine bir ilki yapmaya hazırlanıyor. Televizyon için hazırladığı talk show programları çok konuşulan Hülya Avşar, bu kez dijital platformda hayranlarıyla buluşacak.

YouTube’da yeni bir sohbet programı

Çeşitli alanlarda tanınmış kişileri kendi açtığı YouTube kanalında ağırlayacak olan Avşar kızı, bir ilki deneyerek dijital sohbet gerçekleştirecek. Çekimlerine Mart ayının ortasında başlayacak olan Hülya Avşar, izleyiciyle buluşması planlanan programında ünlü isimlerin özel hayatlarına dair sohbet edecek.

Sırada Müzikal Çalışma Var

Bir ara şarkıcılığı deneyerek albüm çıkaran ve oyunculuğu kadar sesiyle de beğenilen Hülya Avşar, yakında bir müzikal çalışmaya başlayacağını duyurdu. 40 yıllık sanat hayatına birçok proje sığdıran güzel oyuncu ilerllmiş yaşına rağmen enerjisiyle gençlere örnek oluyor. Müzikal çalışmanın içeriğine dair bilgi sahibi olduğumuzda canlitv platformundan takipçilerimizle paylaşacağız.

Hülya Avşar Kimdir?

1963'te Balıkesir Edremit'te dünyaya gelen Avşar, Ankara Cumhuriyet Lisesi'nden mezun oldu. Henüz 16 yaşındayken bir mühendislik ögrencisiyle evlenen Avşar kızı hamile olmasına rağmen boşandı. 20 yaşında katıldığı Kâinat Güzellik Yarışması’nda birincilik alan ancak kurallara aykırı olduğu gerekçesiyle tacı geri alınan Avşar, reklam filmlerinde boy göstermeye başladı. "Haram" filmi ile oyunculuk kariyerine adımı atan Avşar kızı, özellikle İbrahim Tatlıses ile çevirdiği “Mavi Mavi" filmiyle şöhreti yakaladı. Sadece filmleriyle değil şarkıcılığı, program sunuculuğu hatta tiyatroculuğu ile adından sıkça söz ettirmeyi başardı.

Ödülleri!

Sinema Yazarları Derneği - En iyi kadın oyuncu

9. Uluslararası Tahran Film Festivali - Jüri Özel Ödülü

Kültür Bakınlığı - Sinema Başarı Ödülü

Sinema Yazarları Derneği - En iyi 5. film ödülü

Kral TV Müzik ödülleri - En iyi kadın şarkıcı ödülü

Hülya Avşar, Uluslararası Moskova Film Festivali’nde kazandığı “En iyi kadın oyuncu ödülü” ile yurt dışında düzenlenen bir festivalde ödül alan tek Türk kadın sinema sanatçısıdır. Müzik eğitimi aldıktan sonra yurtiçi ve yurtdışı konserleri veren Avşar,1988- 2002 arasına tam 9 albüm sığdırmayı başardı.

Köşe yazarlığında da hünerini gösteren sanatçı, Tv dizileri, sinema oyunculuğu, televizyon programcılığı ve talk showlarla on parmağında on marifet olduğunu ispatladı. canlitv platformu olarak kendisine başarılar diliyoruz.

11-03-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar