Hekimoğlu 38. Bölüm İzle

Hekimoğlu 38. Bölüm İzle
Kendisine verilen 1 hafta poliklinik bakımı cezasını alan Hekimoğlu ne yapacak? Evsiz bir kanser hastasını tedavi edemeyen ekip, Hekimoğlu'nu ikna edebilecek mi?

House M.D. dizisinin ülkemizdeki uyarlaması olan ve bir doktorun ilginç ama işe yarayan çözümlerini anlatan Hekimoğlu 38. Bölümüyle ekrana geliyor. Her salı akşamı reytinglere ambargo koyan Kanal D dizisi Hekimoğlu 38. yeni bölümde Ateş'i hapisten kurtarmak için yalan söylemek zorunda kalan İpek, Ateş’e ceza olarak tüm hafta boyunca polikliniğe bakma işini verir. Ateş itiraz etse de genç bir kadın hastanın tecavüze uğradığını fark eder ve poliklinikte her şey değişir. Evsiz bir kanser hastasının yer aldığı Hekimoğlu 38. yeni bölüme buradan ulaşabilirsiniz. Şimdi detaylar

Hekimoğlu 38. Bölüm İzle

Timuçin Esen, Okan Yalabık, Ebru Özkan Saban, Kaan Yıldırım, Aytaç Şaşmaz ve Damla Colbay’ın başrollerini paylaştığı Kanal D dizisi Hekimoğlu 38. yeni bölümde İpek, Ateş’e ceza kesiyor. Ateş'i hapisten kurtarmak için yalan söylemek zorunda kalan İpek, ona kızgındır. Hekimoğlu’na ceza olarak bir hafta boyu poliklinik sorumluluğu verir. Sıradan hastalıklardan kaçamayan Ateş çok sıkılır. Tam vazgeçmek üzereyken genç bir kadın hastanın tecavüze uğramış olduğunu fark eder ve poliklinikte hemen her şey değişir.

Evsiz kanser hastası ve yine Hekimoğlu

Polikliniğe getirilen kanser hastası genç kadına kimse bakmak istemez. Bu vakayı daha deneyimli bir doktora devretmeye çalışan Ateş, evsiz olan genç kadının ısrarı üzerine kabul etmek zorunda kalır. Hekimoğlu bu vakayı çözebilecek mi? Poliklinikte tecavüze uğrayan kadın hasta, hastaneyi nasıl etkileyecek? Hepsi ve daha fazlası 23 Şubat Salı akşamı saat 20.00’de Kanal D ekranlarında. Keyifli seyirler.

Hekimoğlu son bölümde neler yaşandı?

Komiser Mahir’in ısrarla takip ettiği süreç biter ve Hekimoğlu 10 yıl hapis istemiyle Mahkemeye çıkartılır. Öncesinde Mahir ile anlaşan Hekimoğlu kimsenin beklemediği bir iş yapar. Tüm hastane ekibi tekmil kadro onu kurtarmak için çabalarken Hekimoğlu kendini rehabilitasyon merkezine sevk ettirir. O sırada hastaneye getirilen itfaiyecinin derdini kimse çözemez. Genç itfaiyeci, büyük bir yangının orta yerindedir ama donarcasına üşümektedir. Hekimoğlu’nun bulunmadığı tedavi ekibinde Ateş ile yaşadığı deneyimden yola çıkan Zeynep, bu sıra dışı vakayı çözer. Bir doktorun tuhaf ancak mucize çözümler getiren yaklaşımını anlatan Hekimoğlu dizisi yepyeni bölümleriyle her Salı Kanal D ekranlarında.

23-02-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar