Hekimoğlu 6. bölüm izle

Hekimoğlu 6. bölüm izle
Hekimoğlu 6. bölüm izle; Sevilen dizi Hekimoğlu, 4 Şubat Salı akşamı 6. bölüm ile izleyici karşısına çıktı. Bölüme yazıdan ulaşabilirsiniz.

Hekimoğlu 6. bölüm izle; Kanal D ekranlarının sevilen dizileri arasına adını yazdırmayı başaran Hekimoğlu, 4 Şubat Salı akşamı 6. bölüm ile ekrana geldi. Hekimoğlu son bölüm izle. House dizisinin Türk uyarlaması olan dizinin başrolünde Timuçin Esen yer alıyor. Timuçin Esen dizide gösterdiği performansla oldukça beğeniliyor. Timuçin Esen'in yanı sıra Okan Yalabık ve Ebru Özkan da dizinin başrollerinde bulunuyor. Televizyonda Salı akşamlarının en çok izlenen dizilerinden biri olmayan Hekimoğlu dizisi internette büyük ilgi görüyor. Öyle ki dizinin Youtube üzerinden yayınlanan kesitleri milyonlarca tık alıyor. Buna karşın bölümlerin tümünü Youtube üzerinden izlemek mümkün değil. Hekimoğlu dizisinin tüm bölümlerini internet üzerinden izlemek için aşağıda yer alan bağlantıya tıklayabilirsiniz.

HEKİMOĞLU 6. BÖLÜM İZLE

HEKİMOĞLU 6. BÖLÜM ÖZET

Hastaneye yeni ve gizemli hasta getirilir. Bu hasta evsiz ve orta yaşlı bir kadındır. Orhan, kadına oldukça ilgili bir şekilde yaklaşır ancak Mehmet Ali, vakadan kaçmaya çalışır. Hekimoğlu'nun hedefine her zaman olduğu gibi İpek vardır. Onunla uğraşmaya yine devam etmektedir. Zeynep ise büyük bir hayal kırıklığı yaşamaktadır zira Hekimoğlu'nun, hediyesini açmaya bile tenezzül etmediğini fark eder. Buna çok bozulan Zeynep'in keyfi kaçar. Mehmet Ali, geçen zamanla birlikte gitgide Hekimoğlu'na benzemeye başlar. Hekimoğlu ve İpek'in çekişmesinden kim kazanarak çıkacaktır. Mehmet Ali'nin bileğiyle ilgili bir şikayeti vardır. Bileğinde ufak bir his kaybı vardır. Bu his kaybının sebebi nedir? Hastanede yatan evsiz kadın ile ilgili bazı şeyler tam olarak bilinmemektedir. Sır perdesi aralanarak kadınla ilgili bilinmeyen şeyler ortaya çıkacak mıdır? 

Kanal D'den ekrana gelen sevilen dizi Hekimoğlu, 4 Şubat Salı akşamı saat 20:00'da 6. bölümü ile izleyici karşısına çıkacak. Dram ve kimi zaman da komediye kaçan bölümleriyle dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Hekimoğlu dizisinin yeni bölümlerine canlitv.com adresi üzerinden ulaşabilirsiniz. Hekimoğlu'nun yanı sıra dizilerden gelişmeleri de canlitv.com'dan takip edebilirsiniz.

HEKİMOĞLU OYUNCULARI

Hekimoğlu dizisinin oyuncu kadrosunda Timuçin Esen, Okan Yalabık, Ebru Özkan Saban, Kaan Yıldırım Aytaç Şaşmaz ve Damla Colbay gibi isimler yer alıyor.

04-02-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler