Hekimoğlu 7. Bölüm İzle!

Hekimoğlu 7. Bölüm İzle!
Hekimoğlu 7. Bölüm İzle; 11 Şubat Salı akşamı 7. Bölümüyle ekrana gelen Hekimoğlu dizisinin 7. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Hekimoğlu 7. Bölüm İzle! Başladığı günden itibaren üzerine koyarak ilerleyen ve son olarak dünyada da en çok ilgi gören yapımlar arasına girmeyi başaran Hekimoğlu Dizisi 11 Şubat Salı akşamı saat 20.00’da Kanal D’de ekranlara geliyor. Oyuncu kadrosunda Timuçin Esen, Okan Yalabık, Ebru Özkan, Damla Colbay, Kaan Yıldırım ve Aytaç şaşmaz gibi oyuncuların yer aldığı ve Karga seven Pictures tarafından hazırlanan Hekimoğlu dizisi seyirci tarafından heyecanla ve beğenilerek takip edilen diziler arasına girmeyi başardı. Kendini beğenmiş, aksi, inatçı, kuralları tanımayan Doktor Ateş Hekimoğlu ve ekibinin tedavisi imkansız gibi görünen hastalıklara tedavi yöntemleri bulmak için mücadele ettiği dizinin son bölümünü tek parça ve ful olarak izlemek için detaylar haberimizde.

Hekimoğlu Son Bölüm Tek Parça Ful İzle!

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve Salı akşamlarının beğenilerek seyredilen dizilerinden Hekimoğlu son bölümlerde özellikle seyirci tarafından yeni bölümü beklenen diziler arasına girdi. Timuçin Esen’in üstün performans gösterdiği ve Ateş Hekimoğlu’nu canlandırdığı dizinin yayınlanan son bölümünde Doktor Ateş ve ekibi evsiz bir hastanın hastalığını bulmaya ve onu tedavi etmeye çalışmışlar ve bu yüzden de ekip arasında tartışmalar yaşanmıştı. Hastanın kuduz olduğu ortaya çıkınca da Doktor Mehmet Ali’yi ısırdığı için bir telaş yaşanmıştı.

Hekimoğlu 7. Bölümde Neler Yaşanacak?

Hekimoğlu’nun bu akşam yayınlanacak yeni bölümü yine seyirciyi ekrana bağlayacak. Yayınlanacak son bölüm özellikle Doktor Ateş Hekimoğlu’nun sınavı gibi bir bölüm olarak hazırlanmış. Hastanenin sorumlusu Doktor İpek, Hekimoğlu’ndan devamlı kullandığı ağrı kesicileri bırakmasını ister. İkili arasında bir iddiaya dönüşen bu olay sonunda Hekimoğlu bir hafta ilaç almazsa bir ay poliklinik hizmeti vermeyecektir. Ancak Hekimoğlu’nun ağrıları bir süre sonra dayanılmaz hale gelir. Bunun üzerine Hekimoğlu Poliklinik görevi için Doktor Mehmet Ali’yi kendi yerine gönderir. Ancak hasta Doktor Mehmet Ali’yi Hekimoğlu sanır ve onu Dr. İpek’e şikayet eder. Öbür yandan genç bir hastanın tedavisi bilinmeyen hastalığına ekip çara aramaktadır. Bütün bunlar yaşanırken Hekimoğlu’nun mantıklı ve sağlıklı kararlar vermekte zorlandığı görülür. Ekip bunu ilaç almamasına bağlar. Hekimoğlu’nun yayınlanacak 7. Bölümünde Doktor Ateş Hekimoğlu İpek’le girdiği iddiayı kazanabilecek midir, Genç hastanın tedavisi yapılabilecek midir? Hekimoğlu hastasından özür dileyecek midir? Bütün bunların ve daha fazlasının cevabı bu akşam ekrana gelecek Hekimoğlu’nun 7. Bölümünde.

Hekimoğlu 7. Bölümü tek parça ve ful izlemek ve diziyle ilgili gelişmelerden haberdar olmak için bizi takip etmeye devam edin.

11-02-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar