Hekimoğlu 9. Bölüm izle!

Hekimoğlu 9. Bölüm izle!
Hekimoğlu 9. bölümde gündeme bomba gibi düşen haber nedir? Zeynep, Hekimoğlu ile arasında olanlara yanlış anlamlar yüklerken ruh çağırma seansında hastalanan Ali ölecek mi?

Kanal D'nin salı günlerine damga vuran dizisi Hekimoğlu 9. bölümle bu akşam ekranlara geliyor. Bir uyarlama dizisi olduğu halde reytinglerdeki başarısıyla dikkat çeken dizide gündeme bomba gibi düşen haber nedir? Zeynep, Hekimoğlu ile arasında olanlara yanlış anlamlar yüklerken ruh çağırma seansında hastalanan Ali için tehlike çanları çalıyor. Tüm detaylarıyla Hekimoğlu dizisinde yaşanacaklar haberimizde!

Hekimoğlu 9. Bölüm izle!

Timuçin Esen, Okan Yalabık, Ebru Özkan Saban, Kaan Yıldırım, Aytaç Şaşmaz ve Damla Colbay'ın oynadığı Hekimoğlu’nun 9. yeni bölümü bu akşam izleyicisiyle buluşuyor. Hekimoğlu ile olan ilişkisine Zeynep, yanlış anlam yüklerken Hekimoğlu'nun bu olaydan haberi yoktur. Ruh seansında rahatsızlanan Ali, Valide Atik Eğitim ve Araştırma Hastanesine yatırılır. 13 yaşındaki Ali’nin hastalığına bir türlü teşhis konulamaz. Dosya tıbbi tanı tedavi bölümüne devredilir. Arkadaşlarının düzenlediği ruh çağırma seansında rahatsızlanan Ali, diğerlerinin söylediği gibi yoksa lanetlendi mi? Durumu gittikçe kötüleşen ve şarbon olma ihtimali beliren Ali, iyileşebilecek mi?

Haber gündeme bomba gibi düşer

Bu sırada at yarışı izlemeye beraber gitmediği için Hekimoğlu'dan azar işiteceğini düşünen Orhan, İpek'le karşılaşır. İpek'in Hekimoğlu'nun Zeynep ile beraber gittiğini söylemesi bir anda gündem olur. Haber sıcaklığını korurken Emre'nin beklenmedik bir misafiri çıkagelir. Hekimoğlu ile arasında olanlara yanlış anlamlar yükleyen sadece Zeynep değildir. Durumdan şüphelenen İpek, Zeynep'in hareketlerini gözlemlemeye başlar. Hekimoğlu ve Zeynep birlikteliği haberini alan Emre bu ilişkiye nasıl tepki verecek? Hepsi ve daha fazlası 25 Şubat Salı akşamı 20.00'de Kanal D ekralarında.

Hekimoğlu'nda sular durulmuyor

Geçen haftalarda kök hücre bilgisi yüzünden eleştirilen Hekimoğlu dizisi 8. bölümde yayınlanan mümessil sahnesi nedeniyle yoğun tepki çekti. Sosyal medyada örgütlenen sağlık çalışanları diziyi ve Kanal D yönetimini kınayan paylaşımlarda bulundular. Tıbbi tanıtım temsilcileri bir dayanışma örneği göstererek olayı kınadı. Kanal yönetimi tepkileri haklı buldu ve Doktorla mümessilin otelde aynı odada kalma sahnesi 8. bölümden çıkarıldı.

Hekimoğlu Dizisi Konusu nedir?

Ateş Hekimoğlu alanında uzman, başarılı bir doktordur. Tıp Fakültesinden sınıf arkadaşı olan İpek'in yönettiği hastanede Enfeksiyon Hastalıkları ve Nefroloji Uzmanı olarak çalışmaktadır. Sıradışı bir karakter olan Ateş Hekimoğlu, hastalarla ilişki kurmadan, hastalıklara odaklanarak araştırma yapar. Yaptığı tedavilerle meşhur olan Hekimoğlu, sıradışı davranışlar sergilediği için İpek'i zor durumda bırakır. Onkoloji uzmanı Orhan ile İpek, Hekimoğlu'nun karakterini anlayıp tahammül edebilen yegane ikilidir. Hekimoğlu'yla karakerleri uyuşmasa da bir araya geldiklerinde mükemmel doktoru oluştururlar.

25-02-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar