Özgü Namal'dan sevenlerine büyük müjde!

Özgü Namal'dan sevenlerine büyük müjde!
Uzun zamandır ekranlarda gözükmeyen Özgü Namal'dan sevenlerine büyük müjde geldi. Özel hayatından dolayı oyunculuğu bırakan Özgü Namal, internet dizileriyle geri dönüyor.

Uzun zamandır ekranlarda gözükmeyen Özgü Namal'dan sevenlerine büyük müjde geldi. Son olarak Merhamet dizisinde rol alan Özgü Namal, oyunculuğu bırakmıştı. Özel hayatından dolayı oyunculuğa ara veren Özgü Namal'ı hayranları da çok özlemişti. “Bu İşte Bir Yalnızlık Var” filmi ve Yetenek Sizsiniz Türkiye jüri üyeliğinden sonra iş hayatını bırakan Namal hayranlarını heyecanlandıracak gelişmeler yaşandı. Şimdi detaylar

Özgü Namal'dan sevenlerine büyük müjde!

Türkiye'nin kalburüstü oyuncuları arasında gösterilen Özgü Namal, son olarak Yetenek Sizsiniz Jüri üyeliği yapmış ve sonrasında evlenerek oyunculuğu bırakmıştı. Güneye yerleşerek mesleğini bırakan Özgü Namal oyunculuğu özlemiş olmalı ki setlere dönüş kararı aldı. Evliliğinden iki çocuk sahibi olan Namal, çocuklarını kendisi büyütmek için birçok iş teklifini reddetmişti. Aradan geçen yıllarda çocuklarını büyüten Namal zamanı geldiğini düşünerek setlere dönmek için grüşmelere başladı.

İnternet dizileriyle ekrana dönüyor

Kulislerden sızan bilgilere göre çocuklarının eğitimi için İstanbul'a gelen Namal, yapım şirketleriyle görüştü. Öncelikle O3 Medya olmak üzere teklif sunan şirketlerle görüşen ünlü oyuncu 150 dakika dizi çekmek istemediğini belirtti. Süresi kısa olan internet dizilerine sıcak bakan Namal'ın kısa sürede setlere döneceği açıklandı. Canlitv olarak Özgü Namal'a aramıza hoş geldin diyoruz. Konu ile ilgili gelişmeleri sıcağı sıcağına takipçilerimize duyuracağız.

Özgü Namal kimdir?

1978 İstanbul doğumlu güzel oyuncu hem alaylı hem de mektepli sanatçılarımızdandır. Henüz 14 yaşında iken Enis Fosforoğlu Tiyatrosunda oyunculuğa başlayan Namal, İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü mezunudur. Profesyonel olarak Masal Gerçek Tiyatrosunda çocuk oyunlarıyla sahneye adım attığını biliyoruz. Hemen ardından "Affet Bizi Hocam" dizisiyle televizyona transfer olan oyuncu, Konservatuar eğitimi sırasında "Karete Can" , "Yeditepe İstanbul" gibi dizilerde de rol aldı.

Show Tv'de uzun yıllar yayınlanan fenomen yapım "Kurtlar Vadisi" dizisindeki performansıyla ekranların aranan yüzü olmayı başaran Namal, birçok dizi ve filmde görev aldı. Son olarak "Beynelmilel" filminde gördüğümüz oyuncu, bu filmdeki başarısıyla 26.Uluslararası İstanbul film Festivalinde “En İyi Kadın Oyuncu Ödülü”ne layık görüldü.

Rol Aldığı Yapımlar

Apaçık, Tekrar Çal Sam, Yan Etkili Konuşmalar, Taraf Tutmak (Tiyatro)

Kerem, Havada Bulut (Televizyon Filmleri)

Karete Can, Yeditepe İstanbul, Kurtlar Vadisi, İkinci Bahar, Merhamet (Dizi)

Sır Çocukları, Büyü, Anlat İstanbul, Mutluluk, Beynelminel (Sinema)

Ödülleri

14. Ankara Film Festivali "Umut Vadeden Kadın Oyuncu"

26.Uluslararası İstanbul Film Festivali “En İyi Kadın Oyuncu”

26-02-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar