Mucize Doktor’un Ferman’ı Onur Tuna Aynı Anda İki Diziyle mi Ekranlarda Olacak?

Mucize Doktor’un Ferman’ı Onur Tuna Aynı Anda İki Diziyle mi Ekranlarda Olacak?
Mucize Doktor’un Ferman’ı Onur Tuna aynı anda iki diziyle mi ekranlarda olacak? Başarılı oyuncu yeni projesini sosyal medya hesabından duyurdu!

Son zamanların hemen her başarılı yapımında yer alan ve kendisine verilen karakterleri en başarılı şekilde hayata geçiren başarılı oyuncu Onur Tuna son zamanlarda medyada fazlasıyla gündeme gelen oyuncular arasına girdi. Rol aldığı dizilerdeki başarısı kadar dizi dışındaki hayatıyla da gündeme gelen oyuncu bu günlerde Tuvana Türkay’la olan tartışmayla magazin gündemini meşgul etse de Onur Tuna’nın duruşu bu tartışmaya fazla girmek istemediğini gösteriyor. Başarılı oyuncu sadece işiyle gündemde kalmak istercesine bir haberle bir anda herkesi ters köşe yaptı. Onur Tuna şu sıralar Mucize Doktor’la başarılı bir sezon geçirse de bir anda başka bir yapımla da adı anılmaya başladı. Kulisler başarılı oyuncunun aynı anda iki yapımda da rol alacağını hararetle konuşmaya başladı. İşte detaylar!

Onur Tuna’dan Flaş Bir Paylaşım!

Mucize Doktor’un başarılı Doktor Ferman’ı Onur Tuna son zamanlarda en çok dikkat çeken oyuncular arasında yer alıyor. Tuna geçtiğimiz sezon yine başarılı bir dizi olan Yasak Elma’da rol almış ve bu dizide de başarılı bir performans ortaya koymuştu. Sezon başında Mucize Doktor’la izleyici ile buluşmaya başlayan Tuna, bu dizinin başarısında da büyük emek sahibi. Başarılı oyuncu bu günlerde ise başka bir yapımla daha anılmaya başlandı. Kendisinin de sosyal medya hesabından bir paylaşımla duyurduğu ve artık iddia değil kesinliği ispatlanmış bir proje olan Ya İstiklal Ya Ölüm adlı yapımda rol alacağını açıkladı. Onur Tuna yaptığı paylaşımda “Ya İstiklal Ya Ölüm… İlk teaser! İçinde olmaktan mutlu olduğum bir iş geliyor! Ya İstiklal Ya Ölüm” açıklamasını yaptı.

Ya İstiklal Ya Ölüm!

Doktor Ferman’la Mucize Doktor’un en başarılı oyuncularından biri olan Onur Tuna yeni bir projeyi sosyal medya hesabından duyurdu. Ya İstiklal Ya Ölüm adlı yapımın teaserının yayınlanmaya başlaması ve başarılı oyuncu Nejat İşler’in sesinden milli mücadele yıllarının isimsiz kahramanlarına öven yapım yakın zamanda çekim için sete inecek. 2021 yılının Ocak ayında vizyona girmesi beklenen filmde Nejat İşler, Onur Tuna, sarp Akkaya gibi isimler yer alıyor. Türk Sinemasında bugüne kadar yapılmış en iddialı Kuvayi Milliye filmi olacağı ilan edilen filmin hazırlıkları bir yıldır sürüyordu. Yaz aylarında çekilecek film 2021 yılının başında vizyona girecek.

24-02-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar