Hekimoğlu Ateş (Timuçin Esen) kimdir?

Hekimoğlu Ateş (Timuçin Esen) kimdir?
Kanal D birbirinden iddialı dizileri ekranlara getirmeye devam ediyor. Bunlardan biri de Hekimoğlu oldu. Peki Hekimoğlu Ateş (Timuçin Esen) kimdir?

2019 - 2020 sezonu için sıkı bir hazırlık yapan Kanal D, yeni dizilerini teker teker ekranlara getirmeye devam ediyor. Bu dizilerden birisi de Hekimoğlu oldu. Kanal D'nin yeni dizisi Hekimoğlu'nda Ateş karakterini canlandıran başarılı oyuncu Timuçin Esen kimdir? Gelin Hekimoğlu'nun Ateş'ini yakından tanıyalım..

Karga Seven Pictures yapımcılık tarafından hazırlanan dizi Hekimoğlu, Dr. House dizisinin Türkiye uyarlaması olarak Kanal D ekranlarında yayınlanacak. Fox TV'de yayınlanan Mucize Doktor dizisine rakip olarak geldiği söylenilen dizi bakalım Mucize Doktor kadar başarılı olabilecek mi? Heyecanla beklenen Kanal D ekranlarının yeni dizisi Hekimoğlu, hem oyuncu kadrosu hemde konusu ile daha başlamadan izleyicinin dikkatini çekmeyi başardı. Peki kadrosu bu kadar beğenilen Hekimoğlu dizisinde hangi oyuncular yer alıyor? Başrollerinde Timuçin Esen, Ebru Özkan, Kaan Yıldırım, Okan Yalabık gibi başarılı ve tecrübeli oyuncular yer alıyor. Dizi hayranları tarafından heyecanla beklenen Hekimoğlu dizisi ne zaman başlayacak? Hekimoğlu dizisi Ateş'i hangi oyuncu canlandıracak? Hekimoğlu dizisinin kadrosuna dahil olan Timuçin Esen hangi karaktere hayat verecek? Hekimoğlu Ateş kimdir?

Hekimoğlu Ateş (Timuçin Esen) Kimdir?

Timuçin Esen, 1973 Adana doğumludur. Başarılı oyuncunun anne ve babası avukattır. TED Ankara Kolejinden mezun olan Timuçin Esen, Mimar Sinan Üniversitesi Tiyatro Bölümü'nü bitirdi. Ankara Hacettepe Devlet Konservatuarı'nda okurken bir yandan da sahne alıp şarkı söylüyordu. İtalya ve ABD'de de tiyatro eğitimi aldı. Los Angeles'taki California Insitute of the Arts Üniversitesi'nde 7 yıl sinema - yönetmenlik üzerine master yapan oyuncu, öğrencilik yıllarında "Çıkmaz Sokak" adında orta metrajlı bir film bile çekti. "Gurbet Kadını" dizisiyle sektöre giren oyuncu, Şener Şen'le beraber "Gönül Yarası" adlı sinema filmiyle çıkış yakaladı. Gönül Yarası filmindeki Halil karakteriyle 42. Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde En iyi Yardımcı Erkek ödülüne hak kazandı. "Hırsız Polis" ve “Gülperi” dizilerinden sonra artık Dr. House dizisinde görev yapacak oan oyuncuya canlitv olarak başarılar diliyoruz. Aynı zamanda müzisyen olan Timuçin Esen 2011 yılında ''Mayhoş'' adlı ilk albümünü çıkardı.

Timuçin Esen'in rol aldığı yapımlar

Filmler
Müslüm 2018
Martıların Efendisi 2017
Senin Hikayen 2013
Kumun Tadı 2012
Labirent 2011
Gönül Yarası 2005
Yazı Tura 2003
Deliyle Geçen Gece 2003

Diziler
Bodrum Masalı 2016-2017
Gönül İşleri 2014-2015
Vicdan Aralık 2013-Ocak 2014
Hırsız Polis 2005-2007
Gurbet Kadını 2003-2005

Tiyatro Oyunları
Mikado'nun Çöpleri 2006-2008

10-11-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar