Hekimoğlu Dizisi İçin Boykot Çağrısı Yapıldı!

Hekimoğlu Dizisi İçin Boykot Çağrısı Yapıldı!
Kanal D ekranlarında yayınlanan Hekimoğlu Dizisi için boykot çağrısı yapıldı. Dizide yer alan bir sahneden dolayı İlaç mümessilleri Hekimoğlu'nu eleştiri yağmuruna tuttu.

Kanal D ekranlarında Salı akşamları izleyici ile buluşan başarılı dizi Hekimoğlu dün akşam yayınlanan yeni bölümüyle yine seyirciyi ekrana kilitlemeyi başardı. Timuçin Esen’in canlandırdığı Ateş Hekimoğlu yine bir türlü teşhis konulamayan bir boksörün hastalığının ne olduğunu bulmak için ekibiyle canla başla çalıştı ve sonunda Ateş Hekimoğlu’nun her zaman söylediği ”hasta yalan söyler” sözünü ispat eder gibi hastanın sakladığı bir bilgiyle sonuca ulaşmayı başardı ve boksörün hastalığının teşhisi konularak tedavisine başlandı. Ancak dün akşam yayınlanan bölümde olaylar bununla sınırlı kalmadı. Dizinin başarılı karakterlerinden Doktor Mehmet Ali’nin diziye yeni giren bir karakterle aşk yaşamaya başlaması bir anda sosyal medyanın gündemine otururken diziye yoğun tepkilerin gelmesine neden oldu. İşte detaylar!

Hekimoğlu’na Boykot Çağrısı!

Kanal D’nin beğenilen dizisi Hekimoğlu dün akşam yayınlanan yeni bölümünde yaşanan bir sahne dolayısıyla bugün Mümessil Dayanışma Derneği tarafından boykota davet edildi. Timuçin Esen’in Ateş Hekimoğlu karakteriyle rol aldığı dizide dün akşam yayınlanan bölümün bir sahnesinde Doktor Ateş Hekimoğlu’nun ekibinde yer alan Doktor Mehmet Ali bir ilaç firmasının mümessiliyle aşk yaşamaya başlıyor. İkili otelde aynı odada birlikte olurken hastanede de gizlice görüşüyorlar. Bu sahne bugün Hekimoğlu için boykot çağrısının sebebi oldu. Diziyi seyredenler ve özellikle ilaç mümessilleri dizide İlaç mümessillerini kötülediği onları ahlaksızca gösterdiği gerekçesiyle yoğun bir şekilde eleştirdi. Dizi sosyal medyada eleştiri yağmuruna tutulurken Mümessil Dayanışma Derneği e Hekimoğlu’nu boykota davet etti. Dernek yaptığı paylaşımda “Kınıyoruz” başlığıyla “Bu ahlaksızlı RTÜK’e şikayet etmeye tüm meslektaşlarımızı davet ediyoruz. Ayrıca hukuki olarak takip edeceğiz” ifadelerinde bulundu.

Hekimoğlu Eleştirilerin Odağında!

Karga seven Pictures tarafından ABD menşeli Hause M.D adlı diziden uyarlanan Hekimoğlu dizisi bu sezon başladı. Dizi Enfeksiyon hastalıkları konusunda tanınmış ve alanında en başarılı doktorlardan Ateş Hekimoğlu ve ekibinin tedavisi mümkün olmayan sıra dışı hastalıklara teşhis koymaya ve tedavi yöntemleri bulmaya çalışıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda Timuçin Esen, Kaan Yıldırım, Okan Yalabık, Damla Colbay, Aytaç şaşmaz gibi usta oyuncular yer alıyor. Ancak dizide yayınlanan mümessil ve Dr. Mehmet Ali arasında yaşanan ilişki sebebiyle tüm kesimlerin eleştiri odağına oturmuş durumda. Bakalım bundan sonra neler olacak ve konuyla ilgili nasıl gelişmeler yaşanacak?

19-02-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar