Netflix’ten yeni bir Türk dizisi geliyor: Pera Palas

Netflix’ten yeni bir Türk dizisi geliyor: Pera Palas
Netflix, yeni Türk projelerine doymuyor. Platforma Pera Palas adında yeni bir dizi geliyor. İşte diziyle ilgili tüm detaylar.

Netflix, yepyeni bir Türk dizisine daha hazırlanıyor. Hali hazırda Atiye ve Hakan: Muhafız dizilerinin yeni sezonları bekleniyor. Bir mini dizi ve belgesel olan ve tek sezon için planlanan Rise of Empires: Ottoman da yayınlandı ve sona erdi. Ayrıca Love 101 isimli bir dizinin daha gelmesi bekleniyor. Hatırlayacak olursanız geçtiğimiz günlerde Özge Özpirinçci ve Birkan Sokullu'nun bir Netflix dizisinin başrolünde yer alacağını sizlere aktarmıştık. İşte o diziyle ilgili daha fazla bilgi paylaşıldı. Merakla beklenen yapım, bir romandan ekranlara aktarılacak.

İngiliz yazarın romanından uyarlanacak

Karga Seven Pictures imzası taşıyan Rise of Empires: Ottoman, bölümleriyle büyük beğeni toplamayı başaran bir yapım olmuştu. Karga Seven Pictures şimdi de bambaşka bir diziyi ekrana getirmeye hazırlanıyor. Netflix Orijinal Dizisi etiketiyle yayınlanacak dizinin adı kesin olmamakla birlikte Pera Palas'ta Gece Yarısı olacak. Pera Palas'ta Gece Yarısı aslında bir roman. Romanı ise İngiliz yazar Charles King kaleme almıştır. Pera Palas'ta Gece Yarısı romanı 1918 ile 1920 yılları arasında İstanbul'da geçmektedir. Romanda İstanbul'un Osmanlı İmparatorluğu'nun başkenti olmasından, modern bir şehir olmasına uzanan süreç işleniyor.

Pera Palas'ta Gece Yarısı adlı diziyle ilgili çok fazla şey bilmiyoruz. Şimdilik yalnızca dizinin başrollerinde yer alacak isimleri biliyoruz. Önümüzdeki süreçte diziye dahil olan yeni isimleri duymaya başlarız. İlerleyen aylarda ise çekimlerin başlaması tahmin ediliyor. İlgili diziden gelecek tüm yeni haberlere canlitv.com adresinden ulaşabilirsiniz.

Pera Palas'ta Gece Yarısı dizisinin başrolleri

Pera Palas'ta Gece Yarısı dizisinin başrollerinde Cesaretin Var Mı Aşka, Melekler Korusun, Kavak Yelleri, Deli Saraylı, Al Yazmalım, Ağır Roman: Yeni Dünya, Aramızda Kalsın, Tatar Ramazan, Aşk Yeniden, Fi, Kadın dizileri ve Veda, Anadolu Kartalları, Karışık Kaset, Acı Tatlı Ekşi, Biz Böyleyiz, Karakomik Filmler: Emanet filmlerinde rol alan Özge Özpirinçci ve Küçük Kadınlar, Elif, Melekler Korusun, Küçük Sırlar, Uçurum, Fatih, Kurt Seyit ve Şura, Hayat Şarkısı, Yaşamayanlar, Bir Aile Hikayesi, Rise of Empires: Ottoman dizileri ve Kronoloji, Güzelliği Portresi filmlerinde rol alan Birkan Sokullu yer alıyor.

18-02-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler