Ünlü oyuncu alkollü olarak trafik kazası geçirdi

Ünlü oyuncu alkollü olarak trafik kazası geçirdi
İstanbul Altunizade'de aralarında ünlü oyuncunun da bulunduğu zincirleme trafik kazası meydana geldi. Alkollü olduğu belirlenen ünlü oyuncu kim, sağlık durumu nasıl?

İstanbul Altunizade'de 19 Şubat akşamı aralarında ünlü oyuncunun da bulunduğu zincirleme trafik kazası meydana geldi. Çok sayıda aracın karıştığı zincirleme trafik kazası sonrası ünlü oyuncunun alkollü olduğu belirlendi. Geceyi karakolda geçiren oyuncunun sağlık durumu iyi. Şimdi herkes trafik kazası geçiren ünlü oyuncuyu ve sağlık durumunu merak ediyor. Şimdi detaylar

Ünlü oyuncu alkollü olarak trafik kazası geçirdi

19 Şubat Çarşamba akşamı İstanbul Altunizade'de sebebi henüz belirlenemeyen bir olaydan dolayı trafik kazası meydana geldi. Aralarında ünlü oyuncu Ahmet Kural'ın da olduğu zincirleme trafik kazasında ölü ve yaralı olmazken bazı araçlar hasar gördü. Lüks aracı hasar gören Ahmet Kural, olay yerine gelen ekiplerce karakola götürüldü.

Geceyi karakolda geçirdi

Avrupa'dan Anadolu'ya geçiş güzergahında yer alan 15 Temmuz Şehitler Köprüsü çıkışında meydana geldi. Ünlü oyuncu Ahmet Kural'ın aracının da bulunduğu üç otomobil birbirine girdi. Kaza sonrası ölüm ya da yaralanma olmazken lüks aracı hasar gören Ahmet Kural, ifadesi alınmak üzere Çengelköy Polis Merkezi'ne getirildi. Yapılan incelemede oyuncunun 1.85 promil alkollü olduğu ortaya çıktı.

Ehliyetine el konuldu

Bunun üzerine mahkemeye çıkarılan Ahmet Kural'ın ehliyetine 6 aylığına el konuldu. Trafiği tehlikeye düşürmek suçuyla hakkında işlem yapılan Ahmet Kural, daha sonra serbest bırakıldı. İlerleyen saatlerde Çengelköy Polis Merkezinden ayrılan Kural bir taksiye atlayarak evine gitti. Geç saat olmasına rağmen kendisini bekleyen basın mensuplarına hiçbir açıklama yapmayan Ahmet Kural, el sallamakla yetindi. Canlitv olarak ünlü oyuncuya geçmiş olsun diyoruz.

Ahmet Kural Kimdir?

1982 Kütahya doğumlu oyuncu, lise yıllarından itibaren tiyatro ile ilgilenmeye başladı. Konya Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema Bölümünü bitirdikten sonra Bilkent üniversitesinde yüksek lisans yaptı. Bir süre Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde oyunculuk eğitimi alan Kural, Levent Kırca-Oya Başar Tiyatrosu kadrosuna dahil oldu. "Fikrimin İnce Gülü" dizisiyle kariyerine başlayan oyuncu, Çalgı Çengi sinema filmiyle adını duyurdu. Murat Cemcir ile birkaç filmde oynayan Ahmet Kural, Düğün Dernek serisiyle ekranların aranan ismi oldu.

Rol Aldığı Bazı Yapımlar

2015 - Düğün Dernek 2: Sünnet

2014 - Oflu Hoca'nın Şifresi

2014 - Kardeş Payı

2013 – Düğün Dernek

2012 – İşler Güçler

2011 – Çalgı Çengi

2010 – Elde Var Hayat

2010 – Memleket Meselesi

2009 – Ramazan Güzeldir

2008 – Gazi

2007 – Fikrimin İnce Gülü

ÖDÜLLERİ

Altın Kelebek Ödülleri (En İyi Erkek Komedyen Ödülü)

20-02-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar