Hekimoğlu dizisinde koronavirüs şoku

Hekimoğlu dizisinde koronavirüs şoku
Kanal D'nin sevilen dizisi Hekimoğlu'nun setinde mutantlı virüs şoku yaşandı. Hekimoğlu dizisinde Doktor Ateş’in ekibinden hangi oyuncu koronaya yakalandı?

Salı günlerine damga vuran Hekimoğlu dizisinde koronavirüs şoku yaşanıyor. Birbiri ardına haberler çıkan dizide bu sefer hangi oyuncu asrın vebası koronaya yakalandı? Hekimoğlu dizisi yeni bölümde neler olacak? Şimdi detaylar.

Hekimoğlu dizisinde koronavirüs şoku

Gün geçmiyor ki ünlü bir ismin küresel salgın koronaya yakalandığı haberi gündemi meşgul etmesin. Öyle ki bazen dizilerin ertelenmesine hatta final yapmasına şahit olduğumuz bu süreçte en son olarak Kanal D'nin sevilen dizisi Hekimoğlu'nun setinde mutantlı virüs şoku yaşandı. Hekimoğlu dizisinde Doktor Ateş’in ekibinden Emre rolünü canlandıran oyuncu Aytaç Şaşmaz, koronaya yakalandı. Kişisel medya hesabından haberi veren Şaşmaz sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı.

Yarın her şey geçecek

Kanal D'nin Salı akşamlarına imza atan uyarlama hastane dizisi Hekimoğlu'nda Emre karakterine can veren Aytaç Şaşmaz koronavirüs illetine yakalandı. Derhal evinde karantinaya alınan ve çekimlere ara veren Aytaç Şaşmaz sağlık durumunu endişeyle bekleyen hayranlarına açıklama yaptı. Twitter'dan açıklama yapan genç oyuncu dua eden herkese selamlarını ileterek iyi olduğunu söyleyerek bir de uyarıda bulundu: “Güzel mesajlarınız için teşekkür ederim, çok şükür iyiyim. Karantinamın 9. günündeyim. Yarın her şey geçecek. Sayıların bu kadar çok arttığı bu günlerde lütfen maske takıp, önlemlerinizi almayı unutmayın"

Hekimoğlu yeni bölümde neler yaşanacak?

Alanında başarılı bir sporcu olan Merve Yaldız, antrenman esnasında rahatsızlanır. Acil koduyla hastaneye getirilen genç kıza ilk müdahaleyi yapan Ateş, ağzından gelen kanamanın sebebini bulamaz. Düzelir gibi olup tekrar rahatsızlanan genç kız, Hekimoğlu ve ekibini bir hayli zorlar. Üstelik kızın evhamlı annesi ortalığı velveleye verir ve genç kız ölümle burun buruna gelir.

Aytaç Şaşmaz kimdir?

1994 İstanbul doğumlu Aytaç Şaşmaz, kendi gibi oyuncu olan İsmail Ege Şaşmaz'ın kardeşidir. Kardeş ile beraber oyunculuk eğitimi alan Aytaç Şaşmaz, oyunculuk kariyerine 2017 yılı yapımı Kötü Çocuk isimli sinema filmi ile başladı. fenomen dizi Söz’de Feyzullah karakteriyle geniş hayran kitlesi kazınan genç oyuncu halen Hekimoğlu dizisinde Doktor Ateş’in en büyük yardımcısı Emre karakterini canlandırmaktadır.

Rol aldığı yapımlar

2019 – Hekimoğlu (Emre) (TV Dizisi)

2017 – Söz (Uzman Çavuş Feyzullah) (TV Dizisi)

2017 – Kötü Çocuk (Sinema Filmi)

12-04-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar