Serenay Sarıkaya'dan aşk iddialarına jet yanıt

Serenay Sarıkaya'dan aşk iddialarına jet yanıt
Şarkıcı Bergen’in hayatını oynayacak olan Serenay Sarıkaya kendisi hakkında çıkan iddialara çok öfkelendi. Olay üzerine bir yalanlama yayınlayan ünlü oyuncu o iddialara ne dedi?

Serenay Sarıkaya'dan aşk iddialarına jet cevap geldi. Cem Yılmaz ile fırtınalı ilişkisini bitiren Serenay Sarıkaya ile ilgili bu sefer de iş insanı Haldun Demirhisar iddiası ortaya atıldı. Hayranları ünlü oyuncunun yeni bir aşka yelken açıp açmadığını merak ediyor. İşte sosyal medyayı meşgul eden Serenay Sarıkaya’nın Haldun Demirhisar ile ilgili gösterdiği tepki ve o iddialar.

Serenay Sarıkaya'dan aşk iddialarına jet yanıt

Ünlü komedyen Cem Yılmaz'la bir süre takılan ve sonrasında ondan ayrılan Serenay Sarıkaya hakkında yeni bir iddia sosyal medyayı çalkalandırdı. Daha önce adı Bennu Gerede ile anılan iş insanı Haldun Demirhisar’ın Serenay Sarıkaya ile görüntülenmesi magazincilere fırsat doğurdu. Heavenly dDF isimli şirketin sahibi Haldun Demirhisar, otel, mimar ofisi ve restorant işleriyle ilgileniyor. İzmirli işadamı Haldun Aralarında bir ilişki olduğu iddiası üzerine Serenay Sarıkaya’dan jet hızıyla yalanlama geldi. işte o yalanlama.

İmaları ve yorumları kınıyorum

Şarkıcı Bergen’in hayatını oynayacak olan 29 yaşındaki Serenay Sarıkaya kendisi hakkında çıkan iddialara çok öfkelendi. Öyle ki olayı duyar duymaz kendi kişisel hesabından hemen bir yalanlama yayınladı. Canlitv olarak o yalanlamayı aynen yayınlıyoruz: "Haberde bahsi edilen kişi arkadaşımdır. Bir kadının yalnızca güçlü bir erkekle sevgilisi olursa istediği hayatı yaşayabileceğine dair imaları ve arkadaşıma yapılan yorumları kınıyorum"

Serenay Sarıkaya Kimdir?

1991 yılında Ankara’da doğan Sarıkaya lise öğrencisiyken Çek Cumhuriyeti'nde katıldığı bir güzellik yarışmasında jüri özel ödülü aldı. “Şaşkın” adlı sinema filmiyle oyunculuk kariyerine başlayan genç oyuncu 2010 Miss Turkey yarışmasında ikinci oldu. Reklam filmlerinde boy gösteren ünlü oyuncu, bazı önemli markaların da reklam yüzüdür. Bir ara şarkıcılığa da soyunan Sarıkaya, 2014 yılında GQ Türkiye tarafından yılın kadını seçildi. Altın Kelebek Ödülüne iki kez layık görülen Sarıkaya, son olarak Alice adlı tiyatro oyununda görev aldı.

Sinema Filmleri

2006 Şaşkın

2008 Plajda

2013 Behzat Ç. Ankara Yanıyor

2016 İkimizin Yerine

2020 Bergen: Acıların Kadını Bergen

Dizileri

2008 Peri Masalı

2008 Limon Ağacı

2008 - 2010 Adanalı

2010 - 2013 Lale Devri

2013 - 2015 Medcezir

2019 Alice Müzikali Alice (Tiyatro)

12-04-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar